Doktor ve hemşerilerden hastalara tehdit

Doktor ve hemşerilerden hastalara tehdit

Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ndeki görevli bulunan Doktor Ahmet Köroğlu'nun hastaları ve hasta yakınlarını tehdit ve hakaret ettiğini öğrenildi.

Darıca’da ikamet eden Meral Aygün geçtiğimiz Çarşamba günü evinde geçirdiği kaza sonucu sol bacağını kırdı. Bacağı kırılan Meral Aygün ambulansla Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne getirildi. Meral Aygün ve eşi Ömer Aygün hastanedeki görevli bulunan Doktor Ahmet ve hemşerilerinin hakaret ve tehditlerine maruz kaldıklarını iddia ettiler. Yaşanan olayla ilgili olarak Meral Aygün’ün eşi Ömer Aygün, “Eşim Meral Aygün geçen Çarşamba akşamı evimizde düştü. Düşme sonucu eşimin sol bacağı iki yerden kırıldı. Hemen ambulans aradık. Eve gelen ambulansa özel sağlık sigortamız olduğu için özel bir hastaneye götürmelerini istedik.

 

“AMELİYAT İÇİN 2 GÜN BEKLEDİK”

Ancak o akşam nöbetçi ortopedi bir tek Gebze Fatih Devlet Hastanesi’nde olduğu için eşimi buraya getirdiler. Eşime yapılan ilk müdahalenin ardından Doktor Ahmet Köroğlu ameliyat edilmesi gerektiğini söyledi. Ancak ameliyat için malzeme olmadığını malzeme gelince ameliyat edeceğini ifade etti. Bunun üzerine bende malzemenin ne zaman geleceğini sorunca Doktor Ahmet Köroğlu ne zaman geleceğinin belli olmadığını söyledi. Eşim kırık bacağıyla ameliyat olmak için iki gün malzeme gelmesini bekledi. Malzeme gelince eşimi ameliyata aldılar. Eşim ameliyattan çıktıktan sonra bacağında ağrılar yaşandı.

 

“HAKARET VE TEHDİTLERİNE MARUZ KALIYORUZ”

Kontrole gelen hemşerilere ağrılarla ilgili bir iğne veya bir şey yapmalarını söyledim. Ancak kimse bir şey yapmadı. Bu kez de kontrole gelen Doktor Ahmet Köroğlu’na eşimin yaşadığı ağrılarla ilgili şikâyetlerini ilettim. Ancak Doktor Ahmet Köroğlu bana hemşerilere fırça atamayacağımı söyleyince kendisiyle tartıştık. Tartışmamızın üzerine ben eşimin hastaneden çıkarıp başka bir hastaneye götürmek istediğimi söyledim. Bunun üzerine Doktor Ahmet Köroğlu buradan gidersek bir daha geri gelemeyeceğimizi ve gelirsek de kimsenin bizlerle ilgilenmeyeceğini söyledi. Eşimin yaşadığı kazadan dolayı bir yandan ailecek üzüntü duyup perişan olurken bir yandan da başta doktorlar ve hemşirelerin hakaret ve tehditlerine maruz kalıyoruz” dedi. 

 

Haber: Hanifi SURUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.