Doğadaki Tablolar Sergilendi

Doğadaki Tablolar Sergilendi

KOÜ İletişim Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Başkan Yardımcısı Doç. Dr. İsmail Keskin, 19 Şubat Çarşamba günü KOÜ Tıp Fakültesi Konferans Salonunda Fotoğraf Gösterisi ve Söyleşisi gerçekleştirdi.

Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) İletişim Fakültesi(İF) Görsel İletişim Tasarımı(GİT) Bölümü Başkan Yardımcısı Doç. Dr. İsmail Keskin, 19 Şubat Çarşamba günü KOÜ Tıp Fakültesi Konferans Salonunda Fotoğraf Gösterisi ve Söyleşisi gerçekleştirdi.
KOÜ Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalığı Bölümünden Prof. Dr. Bülent Kara'nın organize ettiği etkinliğe, KOÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. N. Zafer Utkan, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Hüsnü Efendi ve KOÜ Tıp Fakültesi Başhekimi Prof. Dr. N. Zafer Cantürk katıldı. Birbirinden bağımsız gibi duran görsel dünyanın fotoğraf yoluyla ortaya çıkarılabileceği ve paylaşılabileceğinin söyleşisinin ana konusu olduğu dile getiren Keskin, "Yaratıcılık ve görsel birikimle edinilen bireye has bakış açısı, fotoğraf sanatçısının sanatsal ifade biçimini belirler.” dedi.
 Etkinliğin sonunda, Doç. Dr. İsmail Keskin’e teşekkür belgesi takdim edildi.4-233.jpg
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.