DİSİPLİN BAŞARIYA GİDEN YOLDUR

DİSİPLİN BAŞARIYA GİDEN YOLDUR

Hidropaks Tayfunspor Gebze'nin en köklü amatör kulüplerin başında gelir.

Kurucu Başkan (Merhum) Melih Tekiner'in aldığı bayrağı Cengiz İdacı senelerce gururla taşıdı. Bir futbol kulübünden ziyade her dönem bir aile olmayı   misyon haline getiren Tayfunspor uzun yıllar amatör futbola coşkulu ve renkli kimliği ile  hizmet etti. Başarıyı ikinci plana koyan ve ilkelerinden asla ödün vermeyen Tayfunspor son 3 yıldır zirvenin hakimi oldu. 

'SPOR, SEVGİ BARIŞ VE KARDEŞLİK OLMALI'

 Maruf Işıkdağ'ın finansal desteği ve otoriter yönetici kimliği seviyeyi yükseltti.  Tayfunspor'u Hidropaks'la güçlendiren Işıkdağ, takımı sahiplendi. Sosyal Sorumluluk projelerine karşılık beklemeden destek veren Işıkdağ, yoğun iş temposuna rağmen deplasmanlarda, soğuk havalarda bile Tayfunspor'u yalnız bırakmadı. Her maçta aynı heyecanı yaşadı. Destek verdiği takımdan en çok beklediği şeyler 'güzel futbol, iyi mücadele, rakibe ve hakeme saygıydı'  Hidropaks Tayfunspor bu çizgiden hiç dışarı çıkmadı.  Maruf Işıkdağ'da Tayfunspor başladığı günden bugüne kadar hiç yalnız bırakmayarak unutulmazlar arasında yerini aldı.

'Kıymet bilmek; Kaybedince arkasından ağlamak değil, yanındayken sımsıkı sarılmaktır' sözüyle bütünleşen bir kimliktir Maruf Işıkdağ.  Değeri varken herkes tarafından bilinmeli. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.