Diş hekimleri sahada

Diş hekimleri sahada

Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde görev yapan 52 Diş Hekim ve 32 yardımcı sağlık personeli ile sahada çalışmalarını sürdürüyor.

Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde görev yapan 52 Diş Hekim ve 32 yardımcı sağlık personeli, (Hemşire,  Memur,  Güvenlik Görevlisi, Temizlik Personeli, Diş Klinik Destek Personeli) ilk günden itibaren Koronavirüs mücadelesine destek verdiler. İhtiyaç duyulan kamu kurum ve kuruluşlarında, İlçe Sağlık Müdürlükleri ile birlikte test ekiplerinde, hastane ve filyasyon çalışmalarında görev almış ve almaya devam etmekte..

Darıca ADSM Başhekimi Dt. Eray ÜnaldıI; “Koronavirüsle mücadelenin çok önemli ayağı olan filyasyonda;  Darıca Farabi Eğitim Araştırma Hastanesi, Gebze Fatih Devlet Hastanesi Covid polikliniklerinde ve Darıca İlçe Sağlık Müdürlüğünde görev yapan tüm personelimize teşekkür ederiz. Bu hastalığı yok etmek için gösterdikleri katkılar; hastanelerde, ev ev dolaşıp filyasyon görevinde, karantina yurtlarında, ilçe sağlıklarda ve polis kontrol noktalarında ateş ölçerken yaptıkları bu fedakârlıklar asla unutulmayacak. Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi olarak toplumun sağlığı için gereken tedbirleri almaya ve verilecek görevleri üstlenmeye her zaman hazırız.

Tüm dünyada özellikle sağlık sektöründe çalışanlar açısından hayati riskli ve yıpratıcı bir dönemden geçiyoruz. Bu görünmez düşmanı hep beraber yeneceğiz. Siz halkımızdan istediğimiz tek şey ise sosyal izolasyon kurallarına uyarak biz sağlık çalışanlarına destek olmaya devam etmenizdir".

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.