Dilovası’nın taşınmasına farklı tepkiler

Dilovası’nın taşınmasına farklı tepkiler

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, TRT’de yaptığı açıklamada, Dilovası’nın başka bir yere taşınacağını açıklamıştı. Bu açıklamaya tepkiler ise farklı oldu.

Tahir Büyükakın TRT Haber’de yaptığı açıklamada,  “Dilovası bölgesi bizim birinci önceliklerimiz arasındadır. Gerek seçim öncesi ve sonrası bu bölgemiz çalışmalarımızın merkezindedir. Bu çalışmanın ağırlık merkezinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız vardır. Dilovası’nda olumsuzlukların yaşanmaması için geçtiğimiz günlerde Ankara’da Çevre Bakanımız Murat Kurum ile bir toplantı gerçekleştirdik. İki saatlik bir çalışma toplantısında bakanımız problemli bölgelerin yeni bir yere taşınması, yeni bir Dilovası inşa edilesi için bir çalışmanın başlatılması talimatını verdiler. Dilovası’nın yeni bir mekâna taşımak yeni bir Dilovası inşa etmek için çalışacağız” dedi. 
FARKLI TEPKİLER VAR
Öte yandan Dilovası’nın başka bir yere taşınmasına ise ilçede  farklı  tepkiler geliyor.  Bazı vatandaşlar  taşınma işleminin sanıldığı kadar kolay olmadığını söylerken, bir kısım vatandaş ise  taşınmaya  onay veriyor.
Öte yandan ilçenin taşınma işleminin  sanıldığı kadar  basit olmadığı ve bunun büyük bir maliyeti olacağı ifade ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.