Dilovası’ndaki suç  çetesini ifşa etti!

Dilovası’ndaki suç çetesini ifşa etti!

Dilovası’nın tanınmış isimlerinden işadamı Enver Yıldırım kendisinden şantaj yoluyla para almak isteyen çeteyi polise yakalattı. Enver Yıldırım, söz konusu çetenin Hamza Şayir’e başkan olmadan önce şantaj yaptığını ifade etti.

Dilovası’nın tanınmış isimlerinden işadamı Enver Yıldırım kendisinden şantaj yoluyla para almak isteyen çeteyi ifşa ederek polise yakalattı.

Enver Yıldırım’ın sosyal medya üzerinden başından geçen olayla ilgili olarak yaptığı paylaşım şöyle:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10158307371344773&id=762559772

“Sevgili Dilovalılar;
Temmuz ayında ailemle beraber yurtdışı tatiline çıktığım vakitte bir telefon geldi. Telefondaki kişi kendisini Salih Duman ismiyle tanıtarak bir dizi iftira ve şantajlarda bulundu.
Bu kişi beni ‘’vurup öldüreceğim’’ diyerek peş peşe tehditler savurmasının ardında benim Ergenekoncu , balyozcu, dolandırıcı, mafya, PKK’lı ve HDP’nin para finansörü ve hatta FETÖ’cü olduğumu söyleyerek akıllara gelebilecek tüm kötü sıfatları bana yükleyerek yargılamaya çalıştı.

YURTDIŞINDAN GELDİM
Bu konuşmanın içerisinde sen kimsin ulan bana böyle iftiralar atabiliyorsun çıkışım sonrası. ‘’Erkeksen iş yerine gelirsin orada seni bekliyorum’’ diyerek karşılık verdi.
Bu cevap sonrası geliyorum ama şimdi yurtdışındayım ilk uçakla oradayım dedim. Biletimi aldım ve saatler içerisinde iş yerime geldim. Bana iftira ve tehditlerde bulunan bu şeref yoksulu kişiyi aradım ve ben geldim, neredesin diye sordum.
Geldim, geliyorum gibi laflar ile beni oyaladıktan sonra kayıplara karıştı. Bizimde tatilimizi zehir etmiş oldu.
Bir hafta sonra bir telefon daha geldi. Neredesin sen dedi. Ama bu sefer farklı bir telefon numarasından arandım. Yine tehditler ve sonuç olarak ne gelen oldu nede bir hareket.

SAVCILIĞA ŞİKAYET ETTİM
Bu konuşmalar sarf edildiğinde yanımda bulunan bürokrat bir abim ‘’Bunlar tehdit, şantaj, tacizci neden bunlarla uğraşıyorsun git şikâyetçi ol’’ dedi. Bu konuşma sonrası bende Dilovası ilçe emniyet müdürlüğüne konuyu bildirerek şikayetçi oldum. Daha sonra polis memurunu görevlendirerek yanımda bulundurdular. Memur arkadaşlar yanımdayken de aynı kişi yine arayarak beni öldürmekle çocuklarımı kaçırmakla tehdit etmeye devam etti. Geleceğini söyledi bizlerde bekledik ama yine gelen giden olmadı. Daha sonra Kocaeli KOMA giderek yaşanan hadiselerden bahsederek beni arayan 3 farklı numarayı vererek şikâyette bulundum. Cumhuriyet Başsavcılığına giderek yine bir şikâyette daha bulundum. Bu olay Ocak ayına kadar sükûnetini korumuştu. Ancak Ocak ayında daha önce aranmadığım başka bir telefon numarası ile yine arandım. Gecenin olur olmaz saatlerinde aramalar ile taciz ve tehditler devam etmeye yine başladı. Ne zaman tatile çıksam aramalarının şiddeti iyice artmaya başladı. Eşimin numarasını bulmuşlar onu arayarak tehditler ediyor. Çocuklarımı keza aynı şekilde. İş yerlerimi arayarak tehditleri şantajları artık çekilmez boyutta bize rahatsızlık vermesi psikolojik olarak bizleri yıprattı. Şimdi ben elimden gelen tüm ilgili birimlere şikayette bulunmama rağmen bu kişi yâda kişiler bir türlü bulunmamasının nedeni ‘’isimsiz, vefat edenler üzerine ve yabancı uyruklular üzerine alınan gsm hatları ile whatsapp gibi uygulamalarda aramalarında dolayı’’ emniyet ekiplerimizin bulamadıklarını öğrendim.

ÇALIŞMALAR SONUCU BULDUM
Bizi paranoyak edecek seviyede rahatsız eden bu kişinin telefon görüşmelerimizin ses kaydını alarak, kendi imkanlarım dahilinde bir araştırmaya girdim. Çalışmalarımız neticesinde bu şerefsizleri buldum ve kendimde bu kişilerin cezasını kesebilecekken emniyete bu kişilerin bilgilerini ilettim. Kimlikleriyle beraber. Bu kişiler olduğunu nerden anladın diye soran emniyet ekiplerine konuşmalarımızı bölgemizdeki arkadaşlarıma, dostlarıma ses kayıt videolarını yolladığımı ve çevremdeki kişilerin bu sesin ‘’Ersin Demirbağ’’ olduğunu söylemesi üzerine şu yol haritası ile hareket ettim.

DİLOVASI’NDA AT KOŞTURUYORLAR
Bu Ersin Demirbağ denen şahsın bir sene boyunca bana ve aileme yaşattığı tehdit, şantaj sonrası beni aradığı ama engellediğim numaraları bu sefer ben arayarak ‘’Ersin Demirbağ’’ diyerek seslendiğimde karşı taraftaki kişi beni yakaladın sonunda diyerek cevap verdi. Seni buldum artık hiçbir yere kaçamayacağını söyledim. Dilovası’nda istediği gibi at koşturan bu adi çeteye bu sefer sert kayaya çarptığını, Dilovası’nda tehdit ettiği diğer kişiler ile beni karıştırdığını söyledim.
Şimdi bu çete Dilovası’nda otuza yakın kişiye şantaj ve tehdit yapmışlar. Örneklerini de Dilovası’nda herkes biliyor. Bu çete 3, 4 tane genç. Ersin Demirbağ, B.Y., D. A. bunlar benim bildiklerim. Ve bunlarla beraber çalışan 5, 6 tane daha bayan var. Bu çete kadınlarla görüştürüp arkadaşlık kurdurarak daha sonra insanları tuzağa düşürüp tehdit ve şantajda bulunuyorlar. Bu sefer sert kayaya çarptı dememin nedeni bana da aynı tuzağı kurmaya çalıştılar beni tuzaklarına düşüremeyince ‘’ mafya olduğumu, ergenekoncu , balyozcu, PKK’lı ve HDP’nin para finansörü ve FETÖ’cü’’ olduğu söyleyerek itibar suikastında bulunarak şantajda bulunmaya çalıştılar.

12 NİSAN’DA GÖZALTINA ALINDILAR
12 Nisanda Kaşkaldere emniyet ekiplerinin yaptığı operasyon ile yukarıda bahsettiğim 3 kişi gözaltına alınıyor. Bu kişilerde bana ait tüm bilgiler ev adresim, iş adresim, çocuklarıma ait bilgiler çıkıyor ve bir çok mağdura ait bilgilerin saklandığı elektronik ürünlere el koyuluyor. Ersin Demirbağ haftada iki gün imza atma ve yurtdışı çıkış yasağı karşılığında denetimle serbest bırakıldı. Bu çetenin Şantaj, Bilişim sistemleri banka veya kredi kurumlarını araç olarak kullanmak suretiyle dolandırıcılık, kişinin kendisini kamu görevlisi veya banka, sigorta, kredi kurumları çalışanı olarak tanıtması veya bu kurumlarla ilişkili olduğunu söylemesi suretiyle dolandırıcılık, özel belgede sahtecilik, dolandırıcılık, tehdit, hakaret, hırsızlık ve üstün, astın veya arkadaşlarının bir şeyini çalmak suçlarında olmak üzere 17 ayrı suç kaydı olmasına rağmen elini kolunu sallayarak aramızda dolaşmaya devam ediyor. Diğer iki kişinin de cep telefonlarına el konularak kriminal inceleme başlatılmış.

Benim anladığım bu kişiler akrabalar ve yakın çevreden bilgileri alıyorlar. Ersin Demirbağ’ı ifşa etmem sonrası edindiğim bilgilerde kendi öz amcası ve kız çocuklarına da aynı tuzağı kurduğunu öğrendim. Kendi öz amcasına da bu tehdit ve şantajlarda bulunarak intihar edecek boyutlara getirmişler.
Ben bu şantajcı çeteyi, ailem ve çocuklarımı kaçırmakla tehdit edenleri yakalatmış olmama rağmen fiili suç olmadığından denetimli serbestlik ile bırakıldıklarını büyük bir üzüntü ile öğrendim. Bunlardan birisinin babası bende uzun süreye yakın çalışıyordu.

HAMZA ŞAYİR’E ŞANTAJ YAPMIŞLAR!

Hatta bir örnek vermek gerekirse 2 yıl önce Dilovası Belediye Başkanı olmadan önce Hamza Şayir beni Tavşancıl sahile davet etmişti. O zaman diliminde arkadaşça bir sohbette Hamza Şayir kendisine şantaj yapıldığını ve kadın gönderildiğini söylemişti. Bu kumpası ona kuranların isimlerini gizleyerek END olduğunu söylediklerini bana iletti. END’nin de benim sahip olduğum şirketlerin kısaltması olmasından dolayı hedef şaşırtmak için bu ismin verildiğini anladık tabi. Bu çete akıllarınca yalan iftira ile hedefleri başkalarının üzerine çekmeye çalışarak kendilerini güvene almaya çalışmışlar. Daha sonra Hamza Şayir kendisine bu kumpası kuran kişin B.Y. adlı kişi olduğunu öğrendiğini bana iletti. Evet o B.Y. dediği kişi şimdi aynı oyunu bana da kurmak istedi. Demek ki bu oyunu herkese ayırt etmeksizin insanları birbirine düşürerek şüpheleri başkanlarının üzerine çekmek üzerine kurdukları planlar ile yürütüyorlar.

İNSANLARA ŞANTAJDA BULUNUYORLAR

Şimdi anlatmak istediğim olay. Bu şerefsiz çete whatsapp gibi uygulamadaki resimleri kullanarak sanki sizmişsiniz gibi bir hesap oluşturarak gayri ahlaki konuşmaların ekran görüntüleri alarak insanlara şantajda bulunuyor. Bu tuzağa düşenlerde maddi çıkar sağlıyorlar. Ben bu oyuna gelmedim ama bu çete oyuna gelmeyenleri de iftira, sahte yazışmalar ile tehdit ettiklerini pes etmediklerini sizlere duyurmakta yarar görüyorum.

BU SEFER SERT KAYAYA ÇARPTI

Çiğ süt içmediğim için karnım ağrımaz diyerek bu kumpasçı çetenin oyununa düşmeyen biri olarak vatandaşlarımızdan isteğim bu tarz olayları yaşayanların gidip savcılığa suç duyurusunda bulunmasıdır. Benimde Dilovası’ndakilere iyiliğimdir. Bu şerefsizler bu sefer sert kayaya çarptı. İnşallah hak ettikleri cezayı da alarak başka mağdurların olmaması dileğiyle. Bu çeteye ait tüm resmi evraklar bende mevcuttur. Savcılığa suç duyurusunda bulunacak diğer mağdur kişiler bende bu evrakları alabilirler. Saygılarımla .."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.