Dilovası’ndaki öğrenciler ‘İyi ki Varsın Eren’i izledi

Dilovası’ndaki öğrenciler ‘İyi ki Varsın Eren’i izledi

Geçtiğimiz haftalarda gösterime giren “İyi ki Varsın Eren” filmine 3 bin öğrenciyi götüren Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’e, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, teşekkür etti.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Gebze’de bir alışveriş merkezinde gösterime giren “Kesişme; İyi ki Varsın Eren” filmine Dilovası’ndaki 3 bin öğrenciyi götürdü. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüyle yapılan ortak organizasyonla sinemaya götürülen Dilovalı öğrenciler, bir yandan sinema keyfi yaşarken bir yandan da Trabzon Maçka'da 11 Ağustos 2017'de, teröristlerle kahraman Mehmetçiğin girdiği çatışmada şehit olan Eren Bülbül ve Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in kahramanlık öyküsünü anlatan “Kesişme: İyi ki Varsın Eren” film heyecanla izlediler.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, 3 bin öğrencinin sinemayla buluşması ve kahramanlık öyküsünün anlatıldığı “Kesişme: İyi ki Varsın Eren” filminin izlenmesini sağlayan Dilovası Belediye Başkanı Şayir’e sosyal medyadan teşekkür edildi.  Balay yaptığı paylaşımda, “Teşekkürler Hamza Şayir Başkan. Belediye başkanımız Sayın Hamza Şayir “Kesişme; iyi ki varsın EREN” filmi için öğrencilerimize Gebze sinemalarında salon kapattı. İlçemizde bulunan tüm ortaokul ve liselerimizden filmi izlemek isteyen yaklaşık 3000 öğrencimizi belediye başkanımız sayesinde İYİ Kİ VARSIN EREN filmine götürüyoruz. Bugünkü izleyiciler; Mübeccel Çolakoğlu Ortaokulu ve Şehit Mehmet Kocabay Ortaokulumuz. İyi ki varsın EREN. İyi ki varsınız Hamza Başkan...” dedi.

 

ogrenciler-2-005.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.