Dilovası’nda yeni sezon planı belli oldu

Dilovası’nda yeni sezon planı belli oldu

1.Küme’de yer alan Dilovası Belediyespor yeni sezon hazırlıkları için kolları sıvadı. Önceki gün bir araya gelen Dilovası Belediyespor yönetimi, teknik adam arayışlarından transfere kadar birçok konuyu masaya yatırdı.

Geçtiğimiz sezon şampiyonluk parolasıyla yola çıkan ancak umduğunu bulamayan Dilovası Belediyespor’da yeni sezon hazırlıkları başladı. Önceki gün Recep Laç başkanlığında bir araya gelen Dilovası yönetimi, izlenecek yol haritası hakkında fikir alışverişinde bulundu.
YENİ SEZON HAZIRLIKLARI BAŞLADI
Toplantıda hoca konusunu masaya yatıran Başkan Laç, A takıma alt yapıdan yeni futbolcuları kazanmayı düşündüklerini ve bu çerçevede gençlere daha çok şans vereceklerini belirtti. Bütçe konusunda da çalışmalarını sürdüren Laç ve yönetimi en büyük desteği Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’den alacak. Başkan Şayir’in malzeme desteği konusunda desteklerinin olacağını ifade eden Laç, bu doğrultuda belediye meclisinden onay aldıklarını söyledi. Yönetime yeni isimleri de kattıklarını ifade eden Laç, Dilovası Belediyespor’a önemli katkı sağlayacak olan iki yeni isim arayışı içerisinde olduklarının bilgisini verdi.
KÜTÜPHANE İÇİN START VERİLDİ
Dilovası Belediyespor Kulüp binasının bir odasını Çolakoğlu Metalurji’nin sponsorluğunda kütüphaneye çevirmeyi amaçladıklarını dile getiren Başkan Laç, bu sayede futbolcularına kitap okuma alışkanlığını kazandıracaklarını söyledi.
YENİ BRANŞLAR YOLDA
Laç, yeni branşlarında açılması için çalışmalarının sürdüğünü ifade ederken, “Yeni açılacak olan branşlarla daha çok gencin sportif faaliyetlere yönelmesini sağlayacağız. Bu yolda Milli takıma kadar yeni sporcuların kazandırılması için tüm enerjimizi harcayacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.