Dilovası’nda tek açılış ile dört tesis hizmete alındı

Dilovası’nda tek açılış ile dört tesis hizmete alındı

Dilovası Belediyesi tarafından Tavşancıl’da yapılan Ömer Halisdemir Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Köy Çocuk Projesi, Seyir Terası ve Çocuk Parkı düzenlenen törenle hizmete girdi.

Dilovası Belediyesi tarafından Tavşancıl’da yapılan Ömer Halisdemir Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Köy Çocuk Projesi, Seyir Terası ve Çocuk Parkı düzenlenen törenle hizmete girdi. Çok sayıda davetlinin katıldığı açılış törenine onur konuğu olarak Şehit Ömer Halisdemir’in kardeşi Savaş Halisdemir olurken… Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, İl Gençlik ve Spor Müdürü Gökhan Yavaşer, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan vekili Yaşar Çakmak, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze Bölgesi Koordinatörü İbrahim Pehlivan, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, MHP İlçe Başkanı Ali Demiray, CHP İlçe Başkanı Gökalp Erenoğlu, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Murat Babaoğlu, AK Parti İl yöneticileri Osman Akbulut ve Halil İbrahim Arslan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut, Kurum Müdürleri, meclis üyeleri, mahalle muhtarları, STK Başkanları ve vatandaşlarda açılışa katıldı. 

 

1-acilis-4-proje-27.jpg

DİLOVASI’NDA 5 BİN ÇOCUĞUMUZU HAVUZLA BULUŞTURDUK 

Programın açılış konuşmasını yapan Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürü Gökhan Yavaşer, “Dilovası; Gençlik ve Spor Bakanlığımızın katkılarıyla modern bir tesise kavuşuyor. Cumhurbaşkanımızın “Sporu Tabana Yayıyoruz” sloganı ile Bakanlık olarak “Yüzme Bilmeyen Kalmasın” projesiyle Kocaeli’nde 56 bin, Dilovası’nda ise 5 bin çocuğun havuzlarla buluşturduk. Yeni açılan, bu tesis de nice şampiyonların yetişmesine gençliğe en güzel şekilde hizmet etmesini temenni ediyor. Yeni tesisin hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

1-acilis-4-proje-12.jpg

 

4 PROJE 1 AÇILIŞ 

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ise yaptığı konuşmada “Göreve geldiğimiz günden bu yana ilçemiz için; çalmadık kapı bırakmıyoruz. Ne zaman Ankara’ya gitsek hiçbir zaman boş gelmedik. Biz istedik; onlar daha fazlasını verdi. Geçmişteki Dilovası’nı hepiniz hatırlarsınız. Dilovası’nın giriş ve çıkışı bile yoktu. Göreve geldiğimiz günden bu yana “Yükselen Şehir Dilovası” diyerek güzel projelerimizi halkımızla buluşturmaya çalıştık ve çalışmaya da devam ediyoruz. Ne mutlu bize ki bugünde Tavşancıl mahallemizde 4 ayrı projemizi aynı anda açıyoruz. Tesisimizin ilçemize ve halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

1-acilis-4-proje-17.jpg

BÜYÜKAKIN, “SÖZÜMÜZÜ TUTTUK” 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Tahir Büyükakın, “Gençlik ve Spor Bakanlığımızın desteği ile Dilovası Belediyemizin ve Kocaeli Büyükşehir Belediyemizin katkıları ile Dilovamıza güzel bir tesisi kazandırıyoruz. Bugün burada güzel bir tesisimiz daha halkımız için hizmete giriyor. Dört güzel projemiz aynı anda hizmete giriyor."

 

1-acilis-4-proje-10.jpg

KOCAELİ SEVDAMIZIN ADIDIR 

Programda son olarak konuşan AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, "Biz halkımıza hizmet ederken aşk ile şevk ile yapıyoruz. Kocaeli sevdamızın adıdır. Kocaelimiz ve Dilovamızda da halkımıza en iyi hizmetleri alsın diye durmadan çalışıyoruz. Daha yapacak çok işimiz var. Açılışını yaptığımız bu tesisin Dilovamıza, ülkemize güzellikler getirmesini diliyorum” dedi. 

ÖMER HALİSDEMİR’İN KARDEŞİNE ANI PLAKETİ VERİLDİ 

Konuşmaların ardından açılışa katılan protokol üyeleri hep birlikte açılış kurdelesini kestiler. Ardından Şehit Ömer Halisdemir’in kardeşi Savaş Halisdemir’e ve Türkiye Yüzme Şampiyonasında ikinci olan ve gümüş madalya kazandıran Kaya Yüksel'e de anı plaketi takdim edildi.   

TESİSİ GEZDİLER 

Açılış kurdelesi ve plaket takdiminin ardından törene katılan protokol üyeleri ve vatandaşlar tesisi gezerek bilgiler aldılar. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.