Dilovası’nda Kurumlar Arası Eşgüdüm Toplantısı Gerçekleştirildi
Dilovası’nda kamu hizmetlerinin etkinliğini artırmak ve kurumlar arası koordinasyonu güçlendirmek amacıyla "İlçe İdare Şube Başkanları Toplantısı" düzenlendi.
Dilovası Kaymakamı Dr. Metin Kubilay başkanlığında düzenlenen toplantıya, ilçedeki kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri katılım sağladı. Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleştirilen oturumda, idarede birliğin sağlanması ve vatandaşlara sunulan hizmetlerin kalitesinin artırılması üzerinde duruldu.
HİZMETLERDE "EŞGÜDÜM" VE "BİRLİK" VURGUSU
Toplantının ana gündem maddesini, kurumların koordineli bir şekilde çalışması ve ortak bir yönetim anlayışının benimsenmesi oluşturdu. Kaymakam Dr. Metin Kubilay, ilçedeki projelerin takibi ve kamu hizmetlerinin aksamadan yürütülmesi için belirlenen ilke ve prensipleri heyetle paylaştı.
Kaymakamlıktan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Kaymakamımız Dr. Metin Kubilay Başkanlığında kamu kurum ve kuruluşların müdürlerinin katılımı ile idarede birliğin sağlanması ve kurumların koordineli bir şekilde çalışması açısından ilke ve prensipleri ortaya koymak amacıyla 'İlçe İdare Şube Başkanları Toplantısı' düzenlendi."
VERİMLİLİK ARTIŞI HEDEFLENİYOR
Toplantı kapsamında, ilçedeki kurumların iş birliği içerisinde hareket etmesinin bürokrasiyi azaltacağı ve yerel yönetim süreçlerini hızlandıracağı belirtildi. Dr. Metin Kubilay, kurum müdürlerine hitaben yaptığı konuşmada, vatandaş odaklı hizmet anlayışının önemine dikkat çekerek, tüm birimlerin uyum içerisinde çalışmaya devam edeceğini vurguladı.
Kaynak:
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.