Dilovası’nda kadınlar unutulmadı

Dilovası’nda kadınlar unutulmadı

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Köseler Mahallesi’nde kadınlarla bir araya geldi. Kadınlar gününü kutlayan Başkan Şayir, çalışmaları ile ilgili de bilgi verdi.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Köseler Mahallesi’nde ki kadınlarla bir araya geldi. Programa AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, Dİlovası Belediyesi Başkan Yardımcısı Sinan Yaşar, Edip Bingöl AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut, Köseler Mahallesi Muhtarı Selami Toklar ve mahalleli kadınlar katıldı.
KADINLARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ
Düzenlenen etkinlikte toplumun yapı taşı aile kurumunun anneleri olan kadınların, son yıllarda giderek artan bir şekilde sosyal, ekonomik ve siyasal alanlarda yer almasının önemine değinen Başkan Şayir, "Doğumdan ölüme kadar, hayatımızın her anında varlıklarıyla bizleri onurlandıran, bizi eğiten, büyüten, yetiştiren, en kötü anımızda yanımızda olup yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız paylaşan fedakâr kadınlarımız, en değerli varlığımızdır. Hayatın ayrılmaz bir parçası, fedakârlığın ve duyarlılığın sembolü olan kadınlarımızla her zaman gurur duyuyoruz ve duymaya devam edeceğiz.”dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.