Dilovası’nda İstihdama katkı

Dilovası’nda İstihdama katkı

Dilovası Belediyesi, Halk Eğitim Merkezi ve İŞKUR Dilovası Şubesi, ilçede ki istihdama katkı sunmak için ortaklaşa bilgisayar operatörlüğü kursu açıyor.

Kursa katılmak isteyen vatandaşlar 14 Şubat Cuma günü saat 10:00’a kadar Dilovası Belediyesi, Halk Eğitim Merkezi ve İŞKUR Dilovası Şubesi’ne başvurabilirler.
A’DAN Z’YE BİLGİSAYAR EĞİTİMİ
Kursiyerler program dahilinde bilgisayar donanımlarıyla birlikte A'dan Z'ye bilgisayarı teorik ve pratik eğitimle öğrenme fırsatı yakalayacak. Yapılan açıklama da Halk Eğitim Merkezi binasında verilecek olan bilgisayar operatörlüğü kursu ücretsiz olacak. Ayrıca kursa katılanlara ayrıca günlük 30 TL harçlık da verilecek.
GENÇLERİMİZİ İSTİHDAMA KAZANDIRMAK İSTİYORUZ
İstihdam seferberliği ile ilgili olarak açıklama yapan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “Belediyemiz, HEM ve İŞKUR ile açacağımız bilgisayar kursu ile gençlerimizin bilgisayar konusunda teknik donanımını sağlayarak istihdama daha kısa sürede katkı sunmalarını istiyoruz. Kursa katılan gençlerimizin istihdamı konusunda da yine birlikte çalışarak onların iş hayatına katılmalarını sağlayacağız.”dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.