Dilovası’nda ilk yüzme havuzu açılıyor

Dilovası’nda ilk yüzme havuzu açılıyor

Dilovası’nda yapılan yarı olimpik yüzme havuzu için 5 Mart Perşembe günü saat 15.00’de tanıtım programı yapılacak.

TANITIM PROGRAMI
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, spora ve sporculara verdiği önem doğrultusunda hayata geçirdiği çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda yüzme sporunda başarılı sporcuların yetişmesi için olimpik yüzme havuzları inşa eden Büyükşehir Belediyesi’nin, Dilovası’na kazandırdığı yarı olimpik yüzme havuzu hizmete giriyor. DilovasıYarı Olimpik Yüzme Havuzu için 5 Mart Perşembe günü saat 15.00’de tanıtım programı yapılacak.
4 BİN 200 METREKARE
Dilovası Bilal-i Habeş Caddesi üzerinde yer alan Dilovası Spor Salonu ve Şehit Nihat Karadaş Spor Tesisi arasında kalan alanda yarı olimpik yüzme havuzu inşa edildi. Projenin toplam inşaat alanı 4 bin 200 metrekare oldu. Yapının bodrum katında 2 adet masa tenisi salonu, 2 adet satranç ve 1 eğitmen odası ile soyunma odaları ve duşlar yer alıyor. Yapının tesisat su deposu, kazan dairesi, havuz tesisat odası ve klima santrali gibi kısımlar da bu katta bulunuyor.   
FİTNESS SALONU
Yapının zemin katı; giriş fuayesi, yarı olimpik yüzme havuzu ve çocuk havuzundan oluştu. Ayrıca bu katta kafeterya, 2 adet antrenör odası, 2 adet soyunma odası ve büro birimleri yer aldı. Birinci katta ise kat fuayesi, bay ve bayan fitness salonu, soyunma ve duş alanları, mescitler ve 94 kişilik seyirci tribünü var.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.