Dilovası’nda Gaziler Günü Kutlaması

Dilovası’nda Gaziler Günü Kutlaması

 19 Eylül Gaziler Günü Dilovası Belediyesi önünde düzenlenen törenle kutlandı. Dilovası Belediyesi hizmet binası önünde kutlanan programa, Dilovası...

 

19 Eylül Gaziler Günü Dilovası Belediyesi önünde düzenlenen törenle kutlandı. Dilovası Belediyesi hizmet binası önünde kutlanan programa, Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin, Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, Dilovası İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Üst Teğmen Barış Deniz Keser, belediye başkan yardımcıları, mahalle muhtarları ve ilçede yaşayan gaziler katıldı. Törende Atatürk anıtına çelenkler sunulmasının ardından saygı duruşunda duruldu, İstiklal Marşı okundu. Ardından günün anlam ve önemine belirten konuşmalar yapıldı.

 BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ BOZULMAYACAKTIR

İlçe Garnizon Komutanı Barış Deniz Keser, “Milletimiz canından aziz bildiği vatan topraklarını hedef alan her saldırıyı binlerce şehit ve gazi vermesi pahasına korumasını bilmiştir. Şunu bilmeliyiz ve anlamalıyız ki, ne şekilde olursa olsun birlik ve beraberliğimizi hedef alan güçler, daimi olan olan dostluk, kardeşlik ve kaynaşmamızı bozamayacaktır’’ diye konuştu. Dilovası Belediyesi hizmet binası önünde gerçekleşen törenin ardından ilçede yaşayan gazileri, Dilovası Belediye Toplantı Salonunda ağırlayan Başkan Yaman ve Kaymakam Hulusi Şahin, gazilere hediye takdiminde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.