Dilovası’nda ekipler çalışmalarını hızlandırdı

Dilovası’nda ekipler çalışmalarını hızlandırdı

  Kar yağışının etkisini arttırması ile birlikte Dilovası Belediyesi ekipleri çalışmalarını hızlandırdı. Dilovası’nda sabah saatlerinde...

 

 

Kar yağışının etkisini arttırması ile birlikte Dilovası Belediyesi ekipleri çalışmalarını hızlandırdı. Dilovası’nda sabah saatlerinde artan kar yağışı hava sıcaklığının 0 ila 1 derecede olması özellikle yüksek kesimler beyaza büründü, yollarda buzlanmalara karşı Dilovası Belediyesi kış çalışma araçları güzergâhlarda hazır bekleyerek kar tutan yolları temizledi.

 

 

 

Don tehlikesine karşı yollar tuzlandı. Sürücüler ışıklı levhalarla kar ve dona karşı uyarıldı. Dilovası’nı etkisi altına alan kar yağışının ardından Dilovası Belediyesi ekipleri kar temizleme çalışmalarını sürdürüyor. Etkili olan kar yağışının ardından Dilovası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Ana arterlerde, köylerde öncelikli kar temizleme çalışması yapan ekipler kaldırım ve sokaklardaki kar temizleme çalışmalarını sürdürüyor. Dilovası Belediyesi greyder, kar küreme ve tuzlama aracından oluşan ekipler sabahın erken saatlerinde başlayan çalışmalara hız kesmeden devam ediyor. Dilovası Belediyesi ekipleri don olmasına karşı tuzlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Konu ile ilgili bir açıklama yapan Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, vatandaş ve esnafın daha rahat etmesi için çalışmalarını sürdürdüklerini ve bu yıl kış aylarının sert ve geçtiğini ancak belediye olarak ulaşımın etkin, güvenli ve seri olması için her türlü tedbirlerin alındığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.