Dilovası’nda bayram temizliği

Dilovası’nda bayram temizliği

Dilovası Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesi başta ana arterler olmak üzere, cadde ve sokaklarda detaylı bir temizlik çalışması gerçekleştiriyor.

Dilovası Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler rutin temizlik çalışmalarına ek olarak, bayram öncesinde tüm mahallelerde kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştiriyor.  Çalışmalarda yolları vakumlu süpürge araçları ile süpüren belediye ekipleri, yaya kaldırımlarını tazyikli su ile yıkıyor. Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in talimatıyla temizlik İşlerine bağlı personellerin katılımıyla başlatılan temizlik ve yıkama çalışması bayram öncesi bitmiş olacak ve Dilovası bayrama temiz cadde ve sokaklar ile girecek. 

12 MAHALLEDE ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ SÜRÜYOR 

İlçe genelinde kapsamlı bir temizlik seferberliği başlattıklarını belirten Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “İlçemizde rutin olarak sürdürdüğümüz temizlik çalışmalarına, bayramın yaklaşmasıyla birlikte daha da ağırlık verdik. Cadde ve sokaklarımızı bayram öncesi daha temiz ve hijyenik bir hale getirmek istiyoruz. Bir nevi bayram temizliği yaparak, bu geleneğimizi de sürdürmüş oluyoruz. Dilovası’nın 12 mahallesinde, her cadde ve sokakta gece gündüz çalışmalarımız devam ediyor” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.