Dilovası’nda aday adayları

Dilovası’nda aday adayları

 AKP’den Dilovası Belediyesi başkan aday adayları için şimdilik üç isim resmi olarak başvuruda bulundu. Ali Toltar, Yasin Turak ve Halit Yaşar şimdilik...

 

AKP’den Dilovası Belediyesi başkan aday adayları için şimdilik üç isim resmi olarak başvuruda bulundu. Ali Toltar, Yasin Turak ve Halit Yaşar şimdilik resmi olarak başvuruda bulunan isimler arasında.

 

 

Başvurusunun ardından açıklamada bulunan Ali Toltar, “Partinin neferi olarak çalıştım ve çalışmaya da devam edeceğim. Bu işler nasip kısmet işi. Ben Dilovası'nda belediye başkanlığı yapabileceğimi düşündüğüm için aday oldum. 18 yıllık belediyeciyim ve tecrübeme güveniyorum. Bu hizmet ve bayrak yarışında ben de varım. Dilovası'nda herkesi kucaklayarak dürüst ve şeffaf bir şekilde iyi bir ekiple çalışacağım” şeklinde konuştu.Dilovası AKP Dilovası İlçe Teşkilatında bir dönem başkan yardımcılığı görevini yürüten ve geçtiğimiz kongrede de mevcut Başkan İlhan Yıldırım'ın karşısına rakip olarak çıkan ancak Genel Merkezin İlhan Yıldırım'ın tekrar başkanlığa devam kararı alması sonrası aday olamayan, Yasin Turak, Dilovası Belediye Başkan aday adaylığı için başvuru yaptı. Dilovası İlçe Teşkilatı'nda düzenlenen basın açıklaması ile adaylık başvuru dosyasını İlçe Başkanı İlhan Yıldırım'a sunan Turak'ı eski Tavşancıl Belediye Başkanı Eşref Öner, dostları ve ailesi yalnız bırakmadı. Aday adaylık dilekçesini AKP İlçe Başkanı İlhan Yıldırım’a veren Halit Yaşar "Yeni bir heyecan ve yeni bir anlayış için aday oldum. AKP'nin kardeşlik bayrağını Dilovası'nda daha yükseklere hep birlikte çıkarmak için aday oldum" dedi. AKP İlçe Başkanı İlhan Yıldırım yapılan ve yapılacak başvurularla AKP’nin Dilovası’nda daha da güçlendiğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.