Dilovası’na servet değerinde arazi

Dilovası’na servet değerinde arazi

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Dilovası Osmangazi Köprüsü’nün dibinde bulunan, köprü manzaralı servet değerindeki 7 dönüm araziyi Dilovası Belediyesi’ne kazandırdıklarını açıkladı.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, sık sık gerçekleştirdiği Ankara ziyaretlerinin meyvelerini almaya devam ediyor. Başkan Şayir, son olarak Dilovası halkının yeni yaşam alanı olacak, muhteşem deniz ve köprü manzaralı 7 dönüm alanı Dilovası’na kazandırarak büyük takdir topladı. Bu önemli araziyi Dilovası’na kazandırmanın mutluluğunu yaşayan Başkan Şayir, yaptığı açıklamada “Osmangazi Köprüsü’nün Dilovası’nda ki ayaklarının olduğu bölümde bulunan 7 dönümlük alanı daha önce Belde Liman kiralamıştı.

 

“İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN”

Bizim yaptığımız görüşmeler sonrası sözleşmeleri fesh edildi. Ardından Karayolları talip olmuştu, fakat biz devreye girdik. Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Adil Karaismailoğlu ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Murat Kurum’la yaptığımız görüşmeler olumlu sonuç verdi ve belediyemize 7 dönümlük önemli bir araziyi kazandırmış olduk. Dilovamıza hayırlı olsun. Tahsis işlemlerinin bitmesinin ardından; Diliskelesi Balıkçılar Barınağı ile bağlantısı yapılarak, muhteşem deniz ve köprü manzarasının yanında, yeşil alanı bol ve birçok sosyal aktivitenin yapılabileceği güzel bir parkın ilçemize kazandırılması için çalışacağız. 7 Dönümlük arazinin ilçemize kazandırılması için bizlere destek veren ve hiçbir zaman desteklerini bizden esirgemeyen Kocaeli milletvekillerimize, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Tahir Büyükakın'a, AK Parti İl Başkanımız Mehmet Ellibeş’e ve ilçe başkanımız ve tüm yönetimine teşekkür ederim ” dedi.

 

arazi-2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.