Dilovası’na 400 yeni çöp konteynırı!

Dilovası’na 400 yeni çöp konteynırı!

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na yaptığı ziyaretlerde sözünü aldığı 400 yeni çöp konteynırı önceki gün Dilovası’na gelerek dağıtımına başlandı.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in göreve gelmesinin ardından gerçekleştirdiği Ankara ziyaretlerinden birisi olan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Genel Müdürlüğü ve Yönetim Hizmetleri Daire Başkanlığı’ndan sözü alınan  yeni çöp konteynırları önceki gün Dilovası’na teslim edildi.

HALKIMIZA VERDİĞİMİZ SÖZLERİ YERİNE GETİRİYORUZ

Çevre ve Şehirçilik Bakanlığı’ndan gönderilen 400 yeni çöp konteynırlarının önceki gün Dilovası Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından mahallelere dağıtımına başlandı. Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Başkan Şayir, “Göreve geldiğimiz günden bu yana ilçemizin ihtiyaçları konusunda Ankara’da çeşitli temaslarda bulunduk. Bakanlıklar düzeyinde yaptığımız ziyaretlerimiz meyvelerini veriyor.

Bunlardan biri de “Daha Temiz Dilovası” için talepte bulunduğumuz çöp konteynırları oldu. İlçemizde eskiyen ve kırılan çöp konteynırlarının kaldırılarak yerlerine yenisinin konulması için talep ettiğimiz 400 çöp konteynırı önceki gün ilçemize getirilmiş ve mahallelerimize dağıtımına başlanmıştır. Hükümetimizin ve Bakanlıklarımızın desteği ile halkımıza verdiğimiz sözlerimizi yerine getirerek, İnşallah “Yeni ve yükselen Şehir Dilovası’nı” inşa edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.