Dilovası ve Darıca’daki projeleri inceledi

Dilovası ve Darıca’daki projeleri inceledi

Dilovası ve Darıca ilçesinde teknik incelemeler yapan Başkan Büyükakın, “Kocaelili hemşerilerimizden aldığımız güç ve ilhamla, şehrimizi daha iyi seviyelere taşımanın mücadelesini veriyoruz” dedi.

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Dilovası ve Darıca’da planlanan ve tamamlanan projeleri yerinde inceledi. “Kocaeli’nin tamamında ortaya koyduğumuz eserlerle şehrimizi geleceğe taşıyoruz” diyen Başkan Büyükakın, ilk olarak tamamlanan Dilovası ilçe merkezine giriş ve çıkışları kolaylaştıracak “Eynerce Kavşağı–Yavuz Sultan Selim Caddesi Bağlantı Yolu” projesini inceledi. Yaşamı kolaylaştıran ve güzelleştiren hizmetleri hayata geçirdiklerini dile getiren Başkan Büyükakın, “Dilovası ilçesine giriş çıkışları rahatlatacak olan ‘Eynerce Kavşağı-Yavuz Sultan Selim Caddesi Bağlantı Yolu’ projemizi tamamladık. Kentimize ve ilçemize hayırlı olsun” dedi.

 

“HEMŞERİLERİMİZDEN ALDIĞIMIZ GÜÇ VE İLHAMLA”

Türkiye’nin ulaşım ağının mihenk taşlarından Kocaeli’nin her alanda olduğu gibi ulaşım alanında da çok önemli yatırımların merkezi konumunda olduğunu söyleyen Başkan Büyükakın, Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yürütülen çalışma kapsamında Eynerce Kavşağı’nın kuzey tarafındaki eski küçük menfez yıkılarak yerine 270 metre uzunluğunda yeni menfez inşa edildiğini söyledi. Başkan Büyükakın, “Kocaelili hemşerilerimizden aldığımız güç ve ilhamla, şehrimizi daha iyi seviyelere taşımanın mücadelesini veriyoruz” ifadelerini sarf etti. Başkan Büyükakın ayrıca, Dilovası’nda yapımı süren Seyir Tepesi’nde de inceleme yaptı. 

 

“KENTİMİZİN HER KARIŞINA HİZMET EDİYORUZ”

Dilovası ilçesindeki incelemelerinin ardından Darıca’ya geçen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükakın, Darıca Belediyesi ile ortaklaşa yapılan Cami Mahallesi’ndeki kapalı pazar yerinde de inceleme yaptı.  Başkan Büyükakın burada yaptığı açıklamada, “Kendilerine hizmet etme görevi veren, bizlere destek ve gönül veren tüm Kocaelili hemşerilerimize vefa duygumuzu ödemek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Kentimizi bir bütün olarak görerek her karışına hizmet ediyoruz. Buradaki pazar yerimiz, tamamlandığında vatandaşlarımıza modern bir şekilde alışveriş yapma imkânı tanıyacak” şeklinde konuştu. İncelemelerde Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti İlçe Başkanları Osman Akbulut ve Ufuk Acay, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altay ile teknik ekipler de hazır bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.