DİLOVASI: Şehit ve Gazi Ailelerinden Şayir’e Tepki

DİLOVASI: Şehit ve Gazi Ailelerinden Şayir’e Tepki

Dilovası Şehit ve Gazi Aileleri Derneği’nden Belediye Başkanı Hamza Şayir’e sert tepki gösterdi.

Dilovası Şahit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Hacı Kocabay, Diliskelesi Mahallesi’ndeki belediyeye ait işyerinden tahliye edilme kararına sert tepki gösterdi. Kocabay yazılı açıklamasında şu görüşlere yer verdi: 
“Derneğimizi kurarken ve kurduktan sonra Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ile yaptığımız görüşmeler neticesinde Diliskelesi Mahallesi’nde bulunan belediyeye ait, her biri 27 metrekare büyüklüğündeki dört yerden ikisinde faaliyetlere başladık. Derneğimizi kurduktan sonra belediye tarafından bulunduğumuz yer ve yanındaki işyeri için dilekçeyle başvurmamız istendi. Başvurumuzdan yaklaşık biray sonra Dilovası Belediyesi İştirakler Müdürlüğü yetkililerince arandık ve kullandığımız yeri tahliye etmemizi istediler.
KARAR SİYASİ Mİ?
İlçemizde yaşayan, bu vatan için canlarını feda eden şehit ve bu uğurda mücadele eden gazilerin sesi olmak için çıktığımız bu yolda belediyenin bu tutumu bizleri ziyadesiyle üzdü. Bizlere 27 metrekarelik bir alanı bile fazla gören Hamza Şayir’in siyasi kararı ve anlamsız tutumunu anlayamıyorum. Dernek üyelerimizin siyasi görüşlerine göre kimsenin bizleri yargılama hakkı yok. Ben daha önce AK Parti İl Genel Meclis Üyeliği yaptım. 
ŞAYİR’İN TUTUMU BİZİ ÜZDÜ
Bizi asıl üzen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çok hassas olduğu şehit ve gazilerin ailelerine AK Partili Hamza Şayir’in tutumu. Bizlere küçük bir işyerini neden fazla gördü. Dernek başkanı olarak üyelerimi kimsenin siyasi hırsına ve ihtirasına ezdirmeyeceğim. Dernek merkezimiz için kiraladığımız yeni yerimizde faaliyetlerimizi sürdüreceğiz. Herkesin ve her kesimin takdirini kazanacak faaliyetlerle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İlçemizdeki kardeşlik ikliminin temsilcisi olmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.