Dilovası Şampiyonluğa Koşuyor

Dilovası Şampiyonluğa Koşuyor

Birinci Amatör Küme C Grubu’nda lider Dilovası Belediyespor Arslanbey Stadı’nda karşılaştığı Uzunçiftlikspor’u 3-0 gibi net bir skorla geçerek puanını 35’e yükseltti.

DERİNCE’DE GOL YOK
A Grubu’nda şampiyonluk mücadelesi veren Derincespor, sahasında konuk ettiği Bekirderespor ile 0-0 berabere kalarak çok önemli iki puan kaybetti. Başiskele Belediyespor, sahasında ağırladığı ligin son sırada yer alan Arapçeşmespor karşısında 3-0 kazandı. Play-Off mücadelesi veren Mustafapaşaspor, Acısu Stadı’nda düşme potasında yer alan Uzuntarla Belediyespor’u 4-1 mağlup etti. Çerkeşlispor, sahasında Hisareynspor’u 2-1 mağlup ederken Gölcük İdman Yurdu, rakibi İzmit Sanayispor’u Kavaklı Stadı’nda 3-1 mağlup ederek çok değerli 3 puan kazandı.
KANDIRA GB KAYIP
Üç takımın şampiyonluk mücadelesi verdiği C Grubu’nda lider Dilovası Belediyespor, deplasmanda Uzunçiftlik Belediyespor’u 3-0 mağlup etti. İkinci sırada yer alan Arslanbey Organize Sanayispor, rakibi Çayırtepe Gençlikspor karşısında 5-0 gibi farklı skorla kazanarak 3 puanı hanesine yazdırdı. Üçüncü sırada yer alan Kandıra Gençlerbirliği Belediyespor, sahasında Bahçecikspor ile 1-1 berabere kalarak puanları paylaştılar. Gölcük Şirinköyspor deplasmanda karşılaştığı Çayırova Fatihspor karşısında 1-0 kazanarak sezonun en değerli 3 puanını kazandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.