Dilovası Muhtarlar Toplantısı yapıldı

Dilovası Muhtarlar Toplantısı yapıldı

Kocaeli Vali Yardımcısı Salih Bıçak, Dilovası muhtarlarıyla bir araya gelerek mahallelerindeki sorun ve taleplerini dinleyip, istişarelerde bulundu.

Dilovası Belediyesi Kültür Merkezi Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıya; Dilovası Kaymakamı Dr. Metin Kubilay, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, daire müdürleri, kurum yetkilileri ve Dilovası ilçesi muhtarları katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan toplantıda; Kocaeli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı görevlisi Yeliz Ünsoy, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ile İl-İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarınca yapılan sosyal yardımlara ilişkin bilgilendirmelerde bulunmasının ardından, Kocaeli Afet ve Acil Durum Müdürü Mehmet Emin Koçan, yapılan çalışmalar ve yürütülen projeler hakkında bilgi verdi.

 SERTİFİKALARI VERİLDİ

Toplantının hayırlı olması temennilerinde bulunan ve Vali Seddar Yavuz’un selam ve saygılarını ileten Vali Yardımcısı Salih Bıçak, muhtarların mahallerindeki ihtiyaç ve sorunlarını dinleyip, bugüne kadar yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ederek işlerinde kolaylıklar diledi. Toplantı “Muhtarlar Destek AFAD Gönüllüsü Oluyor” projesi kapsamında eğitimlerini tamamlayan muhtarlarımıza sertifikalarının verilmesiyle sona erdi.

Haber: Tuğçe YAKICI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.