DİLOVASI LİNÇ EDİLİYOR, NEREDESİNİZ BEYLER ?

DİLOVASI LİNÇ EDİLİYOR, NEREDESİNİZ BEYLER ?

Takımımız Diliskelesi Spor, Süper Amatör Ligde şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Kazanıyoruz, kaybediyoruz bunlar sporun doğasında olan şeyler. Lakin Dilovası takımıysanız bunların çok ötesinde şeylerle karşılaşabilirsiniz, belki basit ama can güvenliğiniz olmayabilir. Diliskelesi deplasmanı sıkıntılı oluyor diyen zatların yaşadığı en büyük sıkıntı maç sonrası sporcuların kendi aralarında ki itiş kakış ve küfürleşmelerden ileri gitmemiştir. Hiçbir takıma, hiçbir oyuncuya koro halinde dakikalarca tüm ailesine aşağılıkça küfürler edilmemiştir. Kimsenin kafasına, taş, sopa, maytap, meşale, bira şişeleri atılmamıştır. Hiçbir takıma “TERÖRİST” denmemiştir. Maç sonrası tel örgülerden atlayarak soyunma odasına gitmeye çalışan sporcular ve teknik ekipler darp edilmemiştir. Biz Diliskelesi Spor Kulübü olarak tüm bunları gittiğimiz deplasmanlarda fazlası ile yaşadık. Hakarete, küfüre maruz kaldık, taşlandık, darp edildik. Arslanbey deplasmanında oyuncumuzun kafasına taş isabet etti ve 10 dk tedavi olmak zorunda kaldı, ancak hakem raporunda tek bir satır bile yazılmadı. Dün Köseköy deplasmanında dakikalarca saldırılara maruz kaldık, terösitler, pkk.lılar söylemlerini işittik ve darp edildik. Hatta bizi korumaya çalışan polis memurlarına bile saldırıldı, üzerlerine bira şişeleri, meşaleler, taşlar atıldı, polisler bile bizi koruyorlar diye yakılmak istendi.
NE OLUYORUZ BEYLER !!!!
Artık yeter, artık yetsin, bu kadarı da fazla. Ailelerin bize emanet ettiği gençlerimizin can güvenliğinden ciddi endişe duyuyoruz, eğer sırf Dilovası takımıyız, yaşayanların büyük çoğunluğu doğulu diye bize bu reva görülüyorsa biz bu ligden çekiliriz. Bize emanet edilen çocukların sağlığından, hayatından daha değerli değil lanet olası futbolunuz, ya birileri bu işe bi son versin ya da biz sizin bu kirli dünyanızdan çekiliyoruz.
Vali Bey, Kaymakam Beyler, Milletvekilleri, Belediye Başkanları, Siyasi Parti Temsilcileri ya bizimle birlikte bu kirli ortama karşı durun ya da bize müsaade biz yokuz !!
Dün takımımız için kendi canlarını hiçe sayarak bizleri koruyan Başkanımız Kenan Yılmaz'a, Belediye Başkan Yardımcımız Sinan Yaşar'a, meclis üyemiz Celal Çelik'e ve cefakar taraftarlarımız Ali Kadir Sarıkaya ve Davut Aslan'a sonsuz teşekkür ederiz.
Saygılarımızla;
Diliskelesi Spor Kulübü

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.