‘Dilovası kabuğunu kırması gerekiyor’

‘Dilovası kabuğunu kırması gerekiyor’

  MHP Dilovası İlçe Başkanı Cihan Sevinç, “Artık Dilovası kabuğundan çıkıp gelişmesi gerekiyor.” dedi.MHP Dilovası ilçe teşkilatı...

 

 

MHP Dilovası İlçe Başkanı Cihan Sevinç, “Artık Dilovası kabuğundan çıkıp gelişmesi gerekiyor.” dedi.

MHP Dilovası ilçe teşkilatı yönetimi kahvaltıda buluştu. MHP Dilovası İlçe Başkanı Cihan Sevinç ve ilçe yöneticileri önceki gün sabah kahvaltısında bir araya geldiler. Kahvaltıya ilçe başkanı Cihan Sevinç, ilçe başkan yardımcısı Erdem Sıtar, ilçe kadın kolları başkanı Arife Topçu, MHP Dilovası Belediyesi Meclis Üyesi Yakup Buruş, Dilovası Belediye Eski Başkanı Musa Kahraman ve ilçe yönetimi ile birçok partili katıldı. Kahvaltıda bir konuşma yapan ilçe başkanı Cihan Sevinç, “MHP Dilovası ilçe teşkilatı olarak Dilovası’nda artık seçim startını verdik.

DİLOVASI’NI KUCAKLAYACAĞIZ

Dilovası bizleri bekliyor, gücümüzün yettiği kadar MHP’yi en iyi şekilde temsil etmek için her yerde olacağız. Ayrım yapmadan herkesi Hz. Mevlâna’nın dediği gibi yaratılanı severiz yaratandan ötürü sözün gibi tüm Dilovası’nı kucaklayacağız. Artık Dilovası kabuğundan çıkıp gelişmesi gerekiyor.” dedi. Kahvaltı sonunda Her zaman desteği olan Geçmiş dönem Dilovası Belediyesi eski başkanı Musa Kahraman’a günün anısına hediye taktım edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.