Dilovası İYİ Parti’den STK ziyaretleri

Dilovası İYİ Parti’den STK ziyaretleri

  Dilovası İYİ Parti İlçe teşkilatı önceki gün Dilovası’nın Diliskelesi Mahallesinde bulunan Ağrı ili Taşlıçay İlçesi Derneğine konuk...

 

 

Dilovası İYİ Parti İlçe teşkilatı önceki gün Dilovası’nın Diliskelesi Mahallesinde bulunan Ağrı ili Taşlıçay İlçesi Derneğine konuk oldu. Dernek üyelerinin yoğun bir şekilde katıldığı programa İYİ parti ilçe başkanı Emin Yılmaz, İYİ Partiyi anlatarak gelen soruları cevapladı.

Yoğun bir katılımın olduğu programda sözü ilk alan Taşlıçay Dernek Başkanı İsmail Yılmaz, Dilovası İYİ Partiye yapmış olduğum ziyaretten ötürü teşekkür ederken yeni kurulmasından dolayı da hem tebrik etti hem de hayırlı olsun dileklerini sundu. Başkan Yılmaz, Dilovası’nın sorunlarına eğilebilecek tüm kadroların yanında olacaklarını belirterek, Derneklerinin bütün siyasi partilere eşit davrandıklarını da söyledi.

EMİN ADIMLARLA YÜRÜYORUZ

Dilovası İYİ Parti Dilovası İlçe Başkanı Emin Yılmaz şunları söyledi; “Yeni Bir partiyiz ve genç bir ekibiz, kısa bir sürede görevi almamıza rağmen İlçe yönetimimizi Gençlik Kollarımızı ve kadın yapılanmamızı bitirdik çok şükür. Yolumuza Emin adımlar İle yürüyoruz. Çok şükür kısa sürede kurulmamıza rağmen çok işler yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Dilovası, Diliskelesi, Tavşancıl ve Köylerimizin birçok problemleri var, biz bu sorunları kendimiz dert edindik ve sorunlara çözüm üreten bir ekiple yolumuza devam ediyoruz. Sizlere çok teşekkür ediyorum. Rabbim hepimizin Yardımcısı olsun”dedi.

Dilovası İYİ parti, Taşlıçay Derneğine armağan ettiği tabloyu takdim etti.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.