Dilovası İYİ Parti açılışa hazırlanıyor

Dilovası İYİ Parti açılışa hazırlanıyor

 Dilovası İyi Parti çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Haftalık olağan toplantısını yoğun katılım ve yoğun gündemle geçiren Dilovası...

 

Dilovası İyi Parti çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Haftalık olağan toplantısını yoğun katılım ve yoğun gündemle geçiren Dilovası İYİ Parti 8 Nisan da Dilovası İlçe teşkilat binasının açılışı için komisyon kurdu.

Dilovası İYİ Parti Dilovası İlçe yönetim kurulu önceki gün Dilovası İlçe başkanı Emin Yılmaz başkanlığında toplandı. Toplantıya yönetim kurulu üyelerinin yoğun katılımları dikkat çekerken, saha çalışmaları ve genel çalışmalar hakkında bilgiler verildi.

AÇILIŞ KONUŞULDU

İlçe Başkanı Emin Yılmaz toplantıda yaptığı açıklamada, “Dilovası artık yeni birparti olan ve umut olan İYİ partiyi sahiplendi ve sevdi. Gittiğimiz heryerden Partimize ve bizlere gösterilen sıcaklıktan anlıyoruz. Artık gittiğimiz heryerde Partimize üye olmak isteyen ve bizler ile birlikte çalışmak isteyen insanlar İle karşılaşıyoruz. Çünkü Dilovası’nın bir çok sorunu var ve İYİ parti olarak yek çözüm noktası haline geldik insanlar bizlere o umutlar İle bakıyorlar.

Bilindiği gibi yeni bir partiyiz ve diğer partilere göre iki kat daha fazla çalışıyoruz. 8 Nisan da İlçe binamızı Allah ın izni ile açacağız. Katılım programları ve partimizin önemli isimlerini davet edeceğiz. Dilovası halkını bekliyoruz.” Dedi.

Kurulan komisyon ayrıca bölgede siyaset yapmış ve kanaat önderleri niteliğinde ki Kişiler İle de görüşecek.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.