Dilovası için el ele çalışıyoruz

Dilovası için el ele çalışıyoruz

 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, gününün önemli bir bölümünü Dilovası’nda geçirdi. Dilovası Belediye Başkanı...

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, gününün önemli bir bölümünü Dilovası’nda geçirdi. Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman’dan hizmetlerden hakkında bilgi alan Karaosmanoğlu,  Dilovası’nda belirli noktaları gezerek hizmetleri yerinde inceledi. Gerçekleştirilen hizmet denetimine AKP İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ve İlçe Yönetimi, AKP Dilovası Gençlik Kolları Başkanı Suat Şık, AKP İl Yönetim Kurulu Üyesi Hakkı Nalbant ve Dilovası Belediyesi Başkan Vekili Hüseyin Dursun eşlik etti.

İLK SIRADA KÜLTÜR MERKEZİ 

Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, Dilovası’nda ilk olarak yapımı hızlı bir şekilde devam etmekte olan Kültür Merkezi inşaatını denetleyerek, yetkililerden bilgi aldı. Başkan Karaosmanoğlu, aldığı bilgilerin ardından Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, AK Parti İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ve beraberindeki ekip ile birlikte ilçenin cadde ve sokaklarında incelemelerde bulundu.

DİLOVASI ESKİ DİLOVASI DEĞİL

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na gerçekleştirilen hizmetler hakkında Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman bilgi verdi. İnceleme turunda Dilovası Hastanesi ve Sağlık Ocağı çalışmaları da denetlendi. Dilovası’nın eskisinden daha iyi bir hale geldiğini ve aldığı hizmetlerle örnek bir ilçe konumuna geldiğini belirten Karaosmanoğlu ‘’İki ayrım yapmak gerekiyor. Eski Dilovası ve Yeni Dilovası diye. 4.5 yıl içerisinde ilçede büyük hizmetler inşa edildi. Tabi bu hizmetler belediye başkanımız ve ekibinin çalışmasıyla hayat buldu. Çalışmalarla yeni bir görünüm kazanan Dilovası artık eski Dilovası değildir. Eğitimden sağlık çalışmalarına kadar bu kadar değerli hizmetlerin hayat bulması Dilovası için büyük zenginliktir’’ifadelerinde bulundu.

GENÇLER SPORA DOYACAK

Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman’ın 2009 yerel seçimler öncesi Diliskelesi Mahallesi gençlerine yönelik verdiği sözü tutarak yapımını kendi özel denetimleriyle sürdürdüğü Diliskelesi Açık Halı Saha Spor Kompleksini de yerinde inceleyen Karaosmanoğlu ‘’ Belediye Başkanımız gençlere verdiği sözü tutmuş ve onlar için bu güzel sahayı tesis etmiş. Gençler bu güzel hizmetle spora doyacak’’ diye konuştu. Hali sahanın ardından Diliskelesi Semt Konağı inşaatını da inceleyen Karaosmanoğlu, yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Cemil Yaman’a teşekkür etti.

VATANDAŞLARLA SOHBET

Dilovası Belediyesi’nin ilçe genelindeki hizmetlerini yerinde inceleyen Başkan Karaosmanoğlu, Tavşancıl Kent Meydanı ve Tavşancıl Sahilini de beraberindeki heyetle gezdi. Vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Karaosmanoğlu ‘’Şehrimiz genelindeki tüm belediyelerimiz ve belediye başkanlarımızla bir aile gibiyiz. Ne yapıyorsak halkımızın, hemşerilerimizin yararı içindir. Bunun için bize düşen el ele verip Dilovası için çalışmaktır’’ dedi.

YAMAN’DAN TEŞEKKÜR

Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, Dilovası’nda gerçekleştirilen hizmetlerde Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarının ve desteklerinin hizmet dönemleri boyunca kendilerine kolaylıklar sağladığını söyleyerek ‘’Büyükşehir Belediyemizle birlikte ilçemizde büyük hizmetlere imza attık. Her zaman bizim yanımızda oldular ve desteklerini eksik etmediler’’ açıklamasında bulundu. Başkan Yaman, Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu’nun Dilovası’ndaki çalışmaları yakından takip etmesinin kendilerini mutlu ettiğini söyleyerek ziyaret için teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.