Dilovası Devlet'te yatak sayısı artıyor

Dilovası Devlet'te yatak sayısı artıyor

Dilovası Devlet Hastanesi'nde yatak kapasitesi 25'ten 50'ye yükselecek, çok sayıda yeni branş açılarak hizmete alınacak.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Dilovası Devlet Hastanesi'nin statüsünün değişeceğini duyurdu. Şayir paylaşımında yatak kapasitesinin artacağını, yeni branşların açılacağını ifade etti. Şayir ayrıca başta Sağlık Bakanı Fahrettin Koca olmak üzere bu hizmet için katkı sunan herkese teşekkür etti. Başkan Şayir paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Söz verdiğimiz gibi. Dilovası Devlet Hastanemizin statüsü değişiyor. Yatak kapasitesi 25’ten 50’ye yükseliyor. Yeni açılan branşlar için doktor kadroları geliyor.

TEŞEKKÜR ETTİ

Mevcut diş hekimliği, kadın hastalıkları ve doğum, iç hastalıkları, çocuk sağlığı ve hastalıkları, aile hekimliği, genel cerrahi, anestezi ve reanimasyon branşlarına ilave yeni branşlar hizmete açılıyor. Bu büyük hizmet için Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’ya, Bakan Yardımcımız Sayın Şuayip Birinci ve ekibine, başta Sayın Cemil Yaman olmak üzere tüm Kocaeli Milletvekillerimize, AK Parti Kocaeli İl Başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş’e, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a, ilçe başkanımız Sayın İlhan Yıldırım ve yönetimlerine şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Haber: Ahmet Zeki AYAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.