DİLOVASI DESTEK GECESİNDE BULUŞUYOR

DİLOVASI DESTEK GECESİNDE BULUŞUYOR

Sezona büyük umutlar ile başlayan Dilovası Belediyespor, maddi sıkıntılar nedeniyle zor günler geçiriyor. Dilovası Belediyespor yönetimi kötü gidişe...

Sezona büyük umutlar ile başlayan Dilovası Belediyespor, maddi sıkıntılar nedeniyle zor günler geçiriyor. Dilovası Belediyespor yönetimi kötü gidişe dur demek ve kentin takımına sahip çıkması için destek gecesi düzenliyor.

 



Son haftalarda yaşadığı maddi sıkıntılar nedeniyle kötü gidişe bir türlü dur diyemeyen Dilovası Belediyespor yönetimi takımı ayakta tutabilmek için destek gecesi düzenliyor. Maddi sıkıntılar nedeniyle son haftalarda sürekli mağlubiyet alarak büyük moral bozukluğu yaşan Dilovası Belediyespor Süper Amatör A Grubunda son hafta aldığı galibiyetle biraz moral bulsada futbolcuların maddi sıkıntılardan dolayı yönetimi protesto edip maç bitimi formalarını sahanın ortasına bırakması büyük yankı yapmıştı.
30 KASIM’DA GECE DÜZENLİYOR
Tüm bu gelimeler sonrası Dilovası Belediyespor yönetimi maddi sıkıntıları bir nebze olsun atlatmak için destek gecesi düzenleme kararı aldı. 30 Kasım’da Tavşancıl Sahil Restaurant’ta düzenlenecek olan geceye mülki amirler, sivil toplum kuruluşları, OSB’ler ve vatandaşların büyük ilgi göstermesi bekleniyor.
GENÇLER ŞAMPİYON OLDU
Düzenlenecek olan destek gecesi ile ilgili olarak gazetemize açıklama yapan Dilovası Belediyespor Kulüp Başkanı Kemal Memiş, “Kulüp olarak öncelikle altyapıya büyük önem verdik. Bunun meyvesini de Dilovası’nın çocukları aldı. U-15 ve U-17 takımlarımız şampiyon olarak yüzümüzü güldürdüler. Dilovası’nın gençlerine imkan verilirse sahip çıkılırsa başarı her zaman gelecektir. Ancak zorlu lig maratonunda takımlarımızın mücadele edebilmesi için bir takım maddi sorunları çözmemiz gerekir.
MEMİŞ, DESTEK İSTEDİ
Önemli bir sanayi kenti olmamıza rağmen bölgemizdeki sanayiciden bugüne kadar, yeterince destek alınamamıştır. Bu konuda da en büyük kabahati kendimizde görüyoruz. Zira bugüne kadar ilçe halkımıza, esnafa ve diğer paydaşlarımıza ulaşma, onlara kendimizi tanıtma, büyük bir genç nüfusa sahip olan ilçemiz gençliği için sporun değerini ve önemini anlatma konusunda yeterli çalışmaları yapmadığımızı düşünüyoruz. Bu nedenle ilçemizin bu güzide Kulübü’nü tanıtmak için bir program tertipledik. Zor bir süreçten geçen kulübümüzün bu gecesinde duyarlı herkesi maddi ve manevi olarak yanımızda görmek istiyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.