DİLOVASI DAĞILDI: 0-2

DİLOVASI DAĞILDI: 0-2

  Yönetim vaat edilen ödemeleri uzun süre yapmadı. Futbolcuların yönetime olan güveni derinden sarsıldı. Kriz kapıya dayanınca Dilovası Belediyespor’da...

 

 

Yönetim vaat edilen ödemeleri uzun süre yapmadı. Futbolcuların yönetime olan güveni derinden sarsıldı. Kriz kapıya dayanınca Dilovası Belediyespor’da önlenilmez bir düşüş yaşandı. MAB. Şenerspor ve Başaranspor yenilgilerinin ardından Çınarlıspor’a da kendi sahasında boyun eğen Dilovası Belediyespor’da dengeler alt üst oldu.

 

ÇINARLI GÜLE OYNAYA KAZANDI

Süper Amatör lig A grubunun 8.haftasında sahasında Çınarlıspor’u konuk eden Dilovası Belediyespor sahadan 2-0 yenik ayrılarak play-off yolunda ağır yara aldı. Haftalardır paralarını alamayan ve Çınarlı maçına yönetime tepki için 20 dakika geç çıkan Dilovası rakibiyle dişe diş futbol ortaya koymasına rağmen kritik maçtan puansız ayrıldı.

 

YÖNETİM YİNE SÖZ VERDİ

 

Karşılaşmaya mutlak galibiyet parolasıyla çıkan Dilovası ideal kadroyla çıktığı maçta grup ikinci Çınarlıspor’a boyun eğerek hesapta olmayan bir yenilgi aldı. Karşılaşma öncesinde yönetim futbolculara hafta içinde ödeme yapma konusunda yine söz verdi.

 

Bu mağlubiyet Dilovası Belediyespor’daki dengeleri tamamen alt üst etti. Kandıra Gençlerbirliği’nin Başaranspor’u 2-0 geçmesiyle zirvenin 9 puan gerisine düşen Dilovası Belediyespor’un artık tek hedefi play-offlara kalmak. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.