Dilovası da Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’na kavuşacak

Dilovası da Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’na kavuşacak

Her ilçeye bir yüzme havuzu yapmayı hedefleyen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bu doğrultuda projelerini bir bir hayata geçiriyor

 

 

yuzme-3.jpgyuzme.jpgyuzme-4.jpg Kenti spor mekânlarıyla donatan Büyükşehir Belediyesi, gençlerin yetişmesi için bu alanlara önem veriyor. Yarı olimpik yüzme havuzları kentin pek çok yerinde yerlerini alırken yeni mekânlar için de projeler hazırlanıyor. Bu kapsamda Dilovası ilçesinde yarı olimpik yüzme havuzu yapılması için ilk adım atıldı.

6 FİRMA TEKLİF VERDİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tesisin yapımı için ihale düzenledi. İhaleye altı firma teklif zarfı sundu. En düşük teklif 9 milyon 788 bin TL ile Modern Yapı’dan gelirken en yüksek teklifi 11 milyon 641 bin TL ile Elyapı İnşaat verdi. Yüklenici firmanın belirlemesinin ardından proje 270 günde tamamlanarak hizmete girecek.

TAM DONANIMLI

Dilovası Bilal-i Habeş Caddesi üzerinde yer alan Dilovası Spor Salonu ve Şehit Nihat Karadaş Spor Tesisi arasında kalan alanda yarı olimpik yüzme havuzu inşa edilecek. Proje alanı 4 bin 400 metrekare olan yapının, toplam inşaat alanı 4 bin 200 metrekare olacak. Yapının bodrum katında 2 adet masa tenisi salonu, 2 adet satranç ve 1 eğitmen odası ile soyunma odaları ve duşlar yer alacak. Yapının tesisat su deposu, kazan dairesi, havuz tesisat odası ve klima santrali gibi kısımlar da bu katta bulunacak.   

YARI OLİMPİK VE ÇOCUK HAVUZU                    

Yapının zemin katı giriş fuayesi, yarı olimpik yüzme havuzu ve çocuk havuzundan oluşacak. Ayrıca bu katta kafeterya, 2 adet antrenör odası, 2 adet soyunma odası ve büro birimleri yer alacak. Birimci katta ise kat fuayesi, bay ve bayan fitness salonu, soyunma ve duş alanları, mescitler ve 94 kişilik seyirci tribünü bulunacak.

Firmalar                                               Teklifler

 

Modern Yapı                                   9 milyon 788 bin TL

 

Atlasbk İnşaat                                 9 milyon 991 bin TL

 

Ekşioğlu Yapı                                  10 milyon 453 bin TL

 

YDT İnşaat                                      10 milyon 953 bin TL

 

Kontrat Yapı+Özdüzen İnşaat       11 milyon 640 bin TL

 

Elyapı İnşaat                                   11 milyon 641 bin TL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.