DİLOVASI BU MAÇI BEKLİYOR

DİLOVASI BU MAÇI BEKLİYOR

Dilovası Belediyespor yönetiminden futbolculara mesaj Maddi krizin tavan yaptığı Dilovası Belediyespor hafta sonunda dönüm maçına çıkacak.Son haftalarda...

Dilovası Belediyespor yönetiminden futbolculara mesaj

 

Maddi krizin tavan yaptığı Dilovası Belediyespor hafta sonunda dönüm maçına çıkacak.

Son haftalarda aldığı şok yenilgilerle sarsılan ve play-off hattının bir basamak altında yer alan Dilovası cumartesi günü grup ikincisi Çınarlıspor’u konuk edecek. Kritik maç öncesi yönetim bir çağrı yaparak futbolcuları sağduyuya davet etti.

 

KOPMALAR BAŞLAR!

Süper Amatör ligin ilk 4 haftasına çok iyi başladıktan sonra MAB. Şenerspor karşısında aldığı farklı mağlubiyetle sarsılan Dilovası Belediyespor ardından aldığı Başaran yenilgisiyle bir anda kendini play-off hattının dışında buldu. Maddiyata dayalı sıkıntıların baş gösterdiği Dilovası Belediyespor’da futbolcular ve yönetim arasındaki iletişimsizlikte olumsuz havaya tuz biber bulunca, takım içinde huzursuzluklar baş gösterdi. Grupta kopmaların başlayacağı haftalarda Dilovası Belediyespor yönetiminin nasıl bir yol haritası izleyeceği merak konusu.

 

BİZDE KİMSENİN PARASI KALMAZ!

 

Son günlerde maddiyata dayalı sıkıntılar yaşayan Dilovası Belediyespor’da yönetim bir açıklama yaparak, futbolcuları anlayışa ve sağduyuya davet etti. Dilovası Belediyespor şimdiye kadar hangi futbolcuyla hangi anlaşmayı yaptıysa yerine er yada geç getirmiştir. Bir takım olumsuzluklar yaşandı. Ancak takımın iyi olması ve iyi sonuçlar alması hepimiz için önemli, cumartesi günü oynayacağımız Çınarlı maçı takımın gruptaki kaderini belirleyecek bir öneme sahip, bu karşılaşma öncesinde yada sonrasında kesin olarak ödeme yapılacaktır” denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.