Dilovası bu başvuruyu konuşuyor

Dilovası bu başvuruyu konuşuyor

Ağrı’da 2016 yılındaki “KCK Adalet Komisyonu” davasından tutuklu yargılanması hükme çevrilen Nesim Aslankılıç’ın oğlu Adnan Aslankılıç, AKP’den Dilovası Belediye Meclisi aday adaylığı için başvuruda bulundu.

Dilovası, bu adaylık başvurusu ile çalkalanıyor.

“Suç bireyseldir, sadece bireyi bağlar”, “Terör suçlarında birinci derecede akrabaları da bağlar” şeklinde farklı görüşlerin yürütüldüğü başvuru Adnan Aslankılıç’tan geldi. Adnan Aslankılıç, Ağrı’daki “KCK Adalet Komisyonu” (2016) davasında beş yıl hapis cezası alıp tutuklu haldeki Nesim Aslankılıç’ın oğlu.

AKP Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, Nesim Aslankılıç’ın mevcut durumundan haberdar ve bilgi sahibi olduklarını belirtip, “Biz, bize yapılan belediye meclis üyeliği aday adaylığı başvurusunda kişinin sicil kaydını isteriz, inceleriz. Aday adaylığı başvurusunda bulunan Adnan Aslankılıç’ın sicili tertemiz. Bu bir aday adaylığı başvurusudur ve başvuru evrakının kabulünde hiçbir engel yoktur. Bu bir aday adaylığı başvurusudur ve aday gösterilip gösterilmeyeceği henüz belli değildir” dedi.

Şimdi Dilovalılar merakla Aslankılıç’ın meclis üyesi adayı gösterilip gösterilmeyeceğini bekliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.