DİLOVASI BOMBALARI PATLATTI

DİLOVASI BOMBALARI PATLATTI

  Süper Amatör ligde zirve hesapları yapan ve bu doğrultuda güçlü bir kadro kurmayı planlayan Dilovası Belediyespor transferde müthiş bir atağa...

 

 

Süper Amatör ligde zirve hesapları yapan ve bu doğrultuda güçlü bir kadro kurmayı planlayan Dilovası Belediyespor transferde müthiş bir atağa kalktı. Süper Amatör lig temsilcimiz geçen sezon İstanbul Süper Amatör ligin gol kralı Erdi Duran’la anlaşmaya vardı. Dilovası yetkilileri daha önce 2008-2009 sezonunda Karadeniz Çayspor formasıyla harikalar yaratan Alican’ı renklerine katarak transferde müthiş iki hamle gerçekleşti.

 

Dilovası Golcünün Kralını Aldı

 

Daha önce Yusuf Bingöl’le ilgilenen ancak fiyatta anlaşma sağlayamayan Dilovası Belediyespor İstanbul Süper Amatör ligin gol kralını transfer ederek bombayı pattı.

Geçen sezonun yıldızı Ersin Turan’ı Çayırovaspor’a kaptıran ve bu boşluğu dolduramayan Dilovası Belediyespor süper bir golcüyü renklerine bağladı. 

Süper Amatör lig temsilcisi, Ümraniyepsor altyapısında yetişmiş, geçen sezon Süper Amatör lig takımı İstanbul Çubukluspor formasıyla gol kralı olan 24 yaşındak forvet Erdi Duran’ı transfer ederek gücüne güç kattı

Transferde atağa kalkan Dilovası Belediyespor 2-3 futbolcu daha alarak transfere nokta koymayı hedefliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.