DİLOVASI BOLU’DA GÜÇ DEPOLUYOR

DİLOVASI BOLU’DA GÜÇ DEPOLUYOR

  Yeni sezon hazırlıklarını Bolu Altonoluk’ta sürdüren Dilovası Belediyespor bugün Bolu A2 takımıyla hazırlık maçında karşılaşacak. RAKİP...

 

 

Yeni sezon hazırlıklarını Bolu Altonoluk’ta sürdüren Dilovası Belediyespor bugün Bolu A2 takımıyla hazırlık maçında karşılaşacak.

 

RAKİP BOLUSPOR A2

 Kendisi açısında son derece önemli bir test maçında  Bolu A2 takımıyla karşılaşacak olan Süper Amatör lig temsilcimiz bu maçta eksiklerini görecek. Takımı kampa göndererek Dilovası halkının taktirini kazanan Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman ve Kulüp Başkanı Kemal Memiş’in de kampı ziyaret ederek maçı izlemesi bekleniyor.

 

DİLOVASI ÇOK CAN YAKAR!

Kadrosuna önemli yıldızları katarak dikkatleri üzerine çeken Dilovası Belediyespor Bolu’da tempoyu giderek yükseltiyor. Teknik Direktör Murat Hamit Korkmaz, antrenman programını profesyonel düzeyde yaptırıyor. Son derece yararlı geçen kampın kafile başkanlığını yapan Bekir Kılavlı” yeni sezonda Dilovası Belediyespor çok can yakacak. Futbolcuların hırsı ve istekleri son derece olumlu, takım olma yolunda önemli mesafe kat ettik. Lig başlayana kadar daha iyi olacağız” diye konuştu.

 

 

Bolu’dan Cemil Yaman’a mesaj var!

 

Dilovası’nda spor adına son derece güzel gelişmeler yaşanıyor. Dilovası gençliğinin spor adına isteklerini bir bir yerine getirerek taktir toplayan Dilovası  Belediye Başkanı Cemil Yaman son olarak Dilovası Belediyespor’u Bolu kampına göndererek spora ne kadar değer verdiği göstermişti. Dilovası Belediyespor’lu futbolcular Başkanın bu jestine Bolu’dan mesaj göndererek karşılık verdiler.

Futbolcular Başkan Cemil Yaman’a başarı sözü vererek teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.