DİLOVASI BELEDİYESPOR BOMBA GİBİ GELİYOR

DİLOVASI BELEDİYESPOR BOMBA GİBİ GELİYOR

   Süper Amatör lig temsilcimiz Dilovası Belediyespor sahaya inerek sezonun ilk idmanını gerçekleştirdi.Yeni transferlerinde katıldığı...

 

 

 

Süper Amatör lig temsilcimiz Dilovası Belediyespor sahaya inerek sezonun ilk idmanını gerçekleştirdi.

Yeni transferlerinde katıldığı idmana 26 futbolcu katıldı. Murat Hamit Korkmaz idaresinde yapılan ilk idmanda futbolcuların oldukça hırslı ve istekli oldukları gözlemlenirken Kulüp Başkanı Kemal Memiş, İkinci Başkan İhsan Şanlı, Futbol Şube Sorumlu Ahmet Ekici ve Genel Kaptan Bekir Kılavlı’da idmanı yakından takip etti.

 

TRANSFERLERE TAM NOT

Önümüzdeki sezon süper amatör ligde zirveye oynamanın hesaplarını yapan Dilovası Belediyespor bu doğrultuda alternatifi geniş bir kadro kuruyor. Geçen sezonun yıldızlarını Çayırovaspor’a kaptırarak ciddi bir boşluğa düşen Dilovası Belediyespor transferlerde nokta atışları yaparak boşlukları doldurmuşa benziyor. Kartalspor A2 takımından transfer ettiği futbolcuları idmana çıkaran Dilovası’nda yeni transferler geçerli not aldı.

 

HEDEFİMİZİ ZİRVE

Sezonun ilk idmanını yakından takip eden Dilovası Belediyespor Kulüp Başkanı Kemal Memiş, hedeflerinin her zaman olduğu gibi yine zirve olacağını söyledi. Memiş, Bu doğrultuda bir transfer politikası izliyoruz. Futboluyla zevk veren, her maça kazanmak için çıkan bir Dilovası Belediyespor yaratmak istiyoruz. Bu Takımı devirmek kolay olmayacak” dedi.

 

TRANSFERLERİMİZ SÜRECEK

 

Dilovası Belediyespor Genel Kaptanı Bekir Kılavlı, umut dolu açıklamalarda bulundu. Kılavlı, en iyi kadroyu kurmak için çalışıyoruz, Dilovası Belediyespor her zaman olduğu gibi yine rakiplerinin korkulu rüyası olacak. Birkaç takviye daha yaparak ideal kadroyu oluşturmayı hedefliyoruz. Çalışmalarımız bu yönde sürüyor” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.