Dilovası Belediyesi ekim meclisi yapıldı

Dilovası Belediyesi ekim meclisi yapıldı

 Dilovası Belediyesi Ekim ayı olağan meclisi Belediye Başkanı Cemil Yaman’ın başkanlığında gerçekleştirildi. Açılış konuşmasını gerçekleştiren...

 

Dilovası Belediyesi Ekim ayı olağan meclisi Belediye Başkanı Cemil Yaman’ın başkanlığında gerçekleştirildi. Açılış konuşmasını gerçekleştiren Başkan Yaman, Mart ayında gerçekleştirilecek yerel seçimlere değinerek ‘’ Umarım yakın bir zamanda gerçekleşecek yerel seçimler, ilçemize, ilimize ve ülkemize güzellikler getirir. Seçimlerin kardeşlik iklimine uygun, barış ve kardeşliğimizi pekiştirmesini temenni ediyorum’’ diye konuştu.

“ALT YAPISI FELÇ OLAN BİR İLÇEYDİK’’

9 Gündem maddesinin görüşüldüğü meclis toplantısında Dilovası’nın dünden bugüne belediyecilik ve hizmetler alanında ilerlediğini kaydeden Başkan Yaman ‘’Hizmetlerimiz bizden sonrası için hoş bir sedadır. Bizler, hizmet anlayışımıza böyle bir anlam yükledik ve yarınımız için bizden memnun olmaları adına hoş bir seda bırakacak hizmetler gerçekleştirdik. Taahhütlerimizi gerçekleştirmeye gayret gösterdik. Yapılmasını vaat ettiğimiz hizmetlere artılarını ekleyerek daha fazlasını kattık. Alt yapısı felç olmuş bir ilçe iken, böyle bir durumun üstesinden geldik. Tabi ki bunları hep beraber yaptık. Dilovası, hizmet sürecimiz boyunca büyük aşama kaydetti ve model bir ilçe haline geldi’’ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.