DİLOVASI:  7 yeni parkın yapımında sona gelindi

DİLOVASI: 7 yeni parkın yapımında sona gelindi

Dilovası Belediye Başkanı Başkanı Hamza Şayir, seçim beyannamesinde taahhüt ettiği her mahalleye yeni park sözünü hayata geçiriyor. Geçtiğimiz yıl yapımına başlanan 7 yeni parkın yapımında sona gelindi.

Dilovalılar’a verdikleri her sözü tek tek yerine getirdiklerini belirten Başkan Şayir; “İlçemizde çocuklarımız için hizmet üretmeye devam ediyoruz. Çalışma programımıza aldığımız parklarımızı inşallah yakın bir zamanda hizmete sunacağız. Biliyoruz ki; çocuk parkları bedensel ve zihinsel gelişime katkı sağlar, yaratıcılıkları geliştirir, sosyalleştirir ve eğlendirir. Bunun için gerekli olan ne varsa yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Çocuklarımıza verdiğimiz sözü yakın zamanda yerine getirmiş olacağız” ifadelerini kullandı.

BİTME AŞAMASINDA OLAN YENİ PARKLAR

Mimar Sinan Mahallesi’nde bulunan Gazze Parkı’mızın alanını genişleterek sıfırdan yapıyoruz. Park alanında; iki kuleli çocuk oyun grubu, 6’lı dış mekan spor aletleri, 3 adet kamelya bulunacak.

Diliskelesi Mahallesi 712 Sokak da yapımı devam eden 750 m2 parkımızda; iki kuleli çocuk oyun grubu, 6’lı dış mekan spor aletleri, 4 adet kamelya olacak.

Diliskelesi Mahallesi 721 Sokak da yapımı devam eden 400 m2 parkımızda; iki kuleli çocuk oyun grubu, 6’lı dış mekan spor aletleri, 4 adet kamelya olacak.

Diliskelesi Mahallesi 720 Sokak da yapımı devam eden 2200 m2 parkımızda; 3 kuleli oyun grubu, 6’ lı dış mekan spor aletleri, 15 adet kamelya yer alacak.

Çerkeşli Mahallemizde Stad yanında yapımı devam eden 460 m2 parkımızda; iki kuleli çocuk oyun grubu, 6’lı dış mekan spor aletleri, 2 adet kamelya olacak.

Orhangazi Mahallesi Karabey caddesi üzerinde yapılmakta olan 190 m2 oyun alanında iki kuleli oyun grubu olacak.

Köseler Mahallesinde Toki Konutları üst ada bahçesinde yapımı devam eden 260 m2 alanda iki kuleli oyun grubu, 6’lı dış mekan spor aletleri, 1 adet kamelya olacak. Haber: Barış Ayar

parklar-2.jpg

parklar-4.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.