Diliskelesi’ne ortak ahır kurulacak

Diliskelesi’ne ortak ahır kurulacak

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, millet meclislerinin ikincisini Diliskelesi Mahallesi’nde gerçekleştirdi.

Karslılar Derneği’nde yapılan toplantıda Şayir’e belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve daire müdürleri ile AKP İlçe Başkanvekili Murat Dursun da eşlik etti. Toplantıya Diliskelesi Mahalle Muhtarı Mehmet Özay ve çok sayıda vatandaş katıldı. Muhtar Özay, Başkan Şayir’e teşekkürlerini iletti. 
ZAMAN İSTEDİ 
Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir altı aydır ilçenin ve çocukların geleceği için durmadan çalıştıklarını belirterek, “Biz vefasız değiliz. Bize destek veren halkımızın yüzünü kara çıkartmamak için çalışıyoruz. Ben içinizden biriyim ayrım yapmadan hizmetlerimizi yerine getirmeye çalışacağım. Amacımız daha yaşanılabilir bir Dilovası’nı inşa etmektir. Tüm sorunlarınızı biliyorum. Bana zaman verin. İmkanlar dahilinde tüm sorunların üstesinden ve sizlere seçimde taahhüt ettiğimiz projelerimizi hayata geçirmek için çalışacağım” dedi. 
MERKEZE UZAK ORTAK AHIR
Diliskelesi’nde yarım kalan projeleri tamamlayıp mahalleye yelken kulübü kurup basketbol ve voleybol sahaları yapmayı düşündüklerini kaydeden Şayir, “TOKİ’den kiralayacağımız 58 dönümlük bir alana TIR parkı yaparak mahallelerimizde ki TIR’ların ortadan kaldırılmasını sağlayacağız. Ayrıca hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarımız mahalle ve sokaklara saldıkları hayvanların oluşturduğu kötü görüntüleri de ortadan kaldırmak için merkezden uzak ortak bir ahır yapmayı ve burada tüm hayvanların kontrollü bir şekilde yetiştirilmeleri için çalışma yapıyoruz. Belediye olarak hayvan besleyen vatandaşlarımıza yardımcı olmaya çalışacağız. Biz sadece şehir içinde büyükbaş hayvan görüntüsü istemiyoruz” diye konuştu. 
Eğitime büyük önem verdiklerini kaydedip vatandaştan da aynı hassasiyeti beklediklerini söyleyen Şayir konuşmasının ardından vatandaşın talep ve beklentilerini dinledi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.