Diliskelesi’nden Keşan’a da  puan hariç her şey ikram

Diliskelesi’nden Keşan’a da puan hariç her şey ikram

BAL 2’deki temsilcimiz Diliskelesispor tarihinin ve sezonun ilk BAL maçında evinde Yuvacık’ı ağırlamış, 1-0 kazandığı maç sonrası rakipten ev sahipliği için teşekkür almıştı. Mavi beyazlılar ikinci iç saha maçında da Edirneli konuğu Keşanspor’a puan hariç her şeyi ikram edecek

Bölgesel Amatör Lig 2’nci Grup’ta bu sezon ilk defa mücadele eden temsilcimiz Diliskelesispor geçen hafta Gebzespor deplasmanında edindiği yenilgiyi, Keşanspor galibiyeti ile telafi etmek isteyecek. Mavi beyazlılar, tarihinin ve sezonun ilk BAL maçında evinde Yuvacık’ı ağırlamış, 1-0 kazandığı maç sonrası rakipten ev sahipliği için teşekkür almıştı. Mavi beyazlılar ikinci iç saha maçında da aynı ev sahipliğini tekrarlayacak. Edirneli konuğu Keşanspor’a puan hariç, dilediği her şeyi ikram edecek.

takim.jpg

Keşanspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını teknik direktör Mehmet Yılmaz nezaretinde hafta boyunca sürdüren Diliskelesispor’da, Gebzespor maçı öncesi dört olan, maç günü ikiye inen sakat sayısı, Keşanspor maçı öncesi bire kadar indi. Mavi beyazlıların fikstür gereği bay geçtiği ikinci hafta Yalova’nın Süper Amatör Lig’deki ekiplerinden Negmar Tavşanlı Belediyespor ile hazırlık maçında sakatlık geçiren kozlarından Eren Bölükbaş’ın sakatlığı geçti. Yiğit Sarıkaya’nın tedavisi ise bir müddet daha sürecek.

BİRİ KADIN BİRİ POLİS

DÖRT HAKEM DE ANKARA’DAN

orhan-gungooor.png

Dilovası Şehit Nihat Karadaş Stadı’nda yarın (05 Kasım 2023 Pazar) saat 14.00’te başlayacak maçı Ankara Bölgesi hakemi Orhan Güngör yönetecek. Güngör, polis memurluğu yapıyor. Giresun’un Bulancak ilçesi eşrafından olan Güngör, memleketinde de takip ediliyor. Görev aldığı maçlar, Bulancak yerel basınında sıklıkla yer buluyor.

OVA’DA KADIN HAKEMLERİN İLKİ

gulay-elitok.jpg

Gülay Elitok

Güngör’ün yardımcılıklarını yine Ankara’dan Gülay Elitok ve Umut Kaptan yapacak. Maçın dördüncü, aynı zamanda ikinci kadın hakemi Keman Erol da Ankara bölgesi hakemi. Öte yandan Elitok; bu sezon ilk defa BAL’da mücadele eden Diliskelespor’un maçında bayrak sallayan ilk kadın hakem, Erol da dördüncü hakem olarak görev yapacak ilk kadın hakem olmuş olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.