Diliskelesi üç zorlu haftaya  üç puanla başlamak istiyor

Diliskelesi üç zorlu haftaya üç puanla başlamak istiyor

Diliskelesispor pazar günü kendisiyle aynı puana sahip İstanbul ekibi Taçspor, ardından il kotasından çekiştiği Kullar 1975 Spor ve Gölcük ile karşılaşacak. İç sahada üçtü üç yapan mavi beyazlılar, üç zorlu haftanın ilk dilimine üç puanla başlamak istiyor

Bölgesel Amatör Lig’de ilk sezonunu yaşayan, iç sahadaki üç maçından puan firesi vermeyen ve ilk deplasman galibiyetine geçen hafta Kapaklı’da imza atan temsilcimiz Diliskelesispor zorlu virajda. Pazar günü kendisiyle aynı puana sahip İstanbul ekibi Taçspor’u evinde ağırlayacak mavi beyazlılar ardından il kotasından çekiştiği Kullar 1975 Spor ve Gölcük ile karşılaşacak. İç sahada üçtü üç yapan temsilcimiz üç zorlu haftanın ilk dilimine üç puanla başlamak istiyor.

diliskelesispor.jpg

Taçspor maçının hazırlıklarını deneyimle teknik adam Mehmet Yılmaz nezaretinde tamamlayan Diliskelesispor’da takımda sakat ve cezalı futbolcu yok. Teknik Direktör Mehmet Yılmaz’ın Feriköyspor deplasmanında hakeme itirazdan aldığı üç maçlık kulübe cezası da, Taçspor maçı ile dolacak.

TAÇSPOR YÜKSELİŞİNİ

SÜRDÜRMEK İSTİYOR

tacspor.jpg

Öte yandan futbolamator.com haber sitesinden Murat Nazik imzalı, 21 Kasım 2023 tarihli ve “Taçspor Diliskelesi maçı hazırlıklarına başladı” başlıklı habere göre; İBB Esatpaşa Spor Tesislerinde yapılan Antrenman öncesi saha içinde kısa bir toplantı yaparak Yuvacık maçının değerlendirmesini yapan Teknik Sorumlu Emir Barlas futbolcularına uyarılarda bulunurken “ Şu an itibari ile Pazar günü deplasmanda oynayacağımız Diliskelesi maçının çalışmalarına başlıyoruz. Yükselişimizi sürdürmek için aynı kararlılıkla ve disiplinle çalışmalarımızı özveri ile tamamlayarak Diliskelesi maçına hazırlanalım. Hedefimiz doğrultusunda yükselişimizi sürdürmek için bu maçı da kazanacak güce sahibiz, hepinize güveniyorum“ dedi. (Rakibimizin takım fotosu kulübün Facebook hesabından alınmıştır.)

MEHMET KAHRAMAN’A

İKİ AHMET YARDIM EDECEK

mehmet-kahraman.jpg

26 Kasım Pazar günü Diliskelesi, Şehit Nihat Karadaş Stadı’nda oynanacak ve saat 14.00’te başlayacak maçı Kütahya Bölgesi hakemi Mehmet Kahraman yönetecek. Kahraman’ın yardımcılıklarını Ahmet Dilek (Kütahya) ve Ahmet Erol (Balıkesir) yapacak. Maçın dördüncü hakemliğini ise sezonun ilk haftasındaki Gebzespor – Çorluspor 1947 maçını yöneten ve özellikle ilk yarıda çok tartışmalı kararlara imza atan Furkan Arıoğul yapacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.