Diliskelesi puan hariç  ekmeği suyu paylaştı

Diliskelesi puan hariç ekmeği suyu paylaştı

BAL 2’de Diliskelesispor, ikinci iç saha maçında da fire vermedi. Keşanspor’u 2-1 mağlup edip puanların tamamını aldı. Kusursuz ev sahibi; sahada suyu, maçta Keşansporlu futbolcu Eser Berk Ulaş’ın ailesi ve kulüp yönetimiyle aynı tribünü paylaştı. Konuklarını evine maç sonu dostluk yemeğiyle uğurladı

Bölgesel Amatör Lig’de ilk sezonunda 2’nci Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Diliskelesispor evinde puandan da, ev sahipliğinden de taviz vermiyor.

diliskelesi-4.jpg

İlk iç saha maçında Yuvacıkspor’a 1-0 galip gelirken rakipten tebrik mesajı alan Dilovası ve Gebze Bölgesi temsilcisi ikinci iç saha maçında grubun kalburüstü ekiplerinden Edirne temsilcisi Keşanspor’u ağırladı. Kusursuz ev sahibi; sahada suyu, maçta Keşansporlu futbolcu Eser Berk Ulaş’ın ailesi ve kulüp yönetimiyle aynı tribünü paylaştı. Konuklarını evine maç sonu dostluk yemeğiyle uğurladı.

diliskelesi-5.jpg

Mavi beyazlılar son 10 dakikası nefesleri kesen maçta sahadan 2-1 galip ayrıldı. 43. Dakikada Eren’in düşürülmesiyle kazanılan serbest vuruşu Cebrail gole çevirdi. İlk devre Diliskelesispor’un 1-0 üstünlüğüyle bitti.

diliskelesi-15.jpg

Dakika 79’da İbrahim Arda’nın pasında Mücahit farkı 2’ye çıkartan golü kaydederek taraftarlarını mutlu etti. Konuk ekip Keşanspor 86. Dakika da Ramazan’ın ceza sahasına kestiği topta Çağrı’nın direk dibindeki vuruşuyla farkı 1’e indirdi. Uzatmalarla birlikte yaklaşık 15 dakika süren son bölümde Keşanspor iki mutlak pozisyonu değerlendiremedi. Konuk ekibin savunmayı önde tuttuğu bu bölümde Diliskelesispor’da farkı arttıracak pozisyonlar buldu ama değerlendiremedi. Karşılaşma 2-1 sona erdi.

diliskelesi-6.jpg

Bu sonuçla Diliskelesispor puanını 6’ya çıkartırken Keşanspor’da 6 puanda kaldı. Grupta önümüzdeki hafta maçları Çarşamba günü oynanacak. Diliskelesispor deplasmanda Feriköyspor’la karşılaşacak. Keşanspor evinde Gebzespor’u ağırlayacak.

diliskelesi-7.jpg

Dilovası Şehit Nihat Karadaş Stadı’ndaki maçı ev sahibi ve konuk ekibin başkanları Sinan Yaşar ve Nehir Gergin ile yönetim kurulu üyeleri de izledi. Etkili bir taraftar grubuna sahip Keşanspor için Keşan’dan gelen taraftar olmazken Darıca’da oturan bir grup Keşanlı’nın maçı izlediği öğrenildi.

hakemler-1.jpg

Karşılaşmayı Orhan Güngör yöneltirken yardımcılıklarını Gülay Elitok ve Umut Kaptan ile dördüncü hakem Keman Erol üstlendi. Ankara Bölgesi hakem dörtlüsü maç öncesi takım kaptanları Gürol Karakaş (Diliskelesispor) ve Müslüm Aydoğan ile.

diliskelesi-8.jpg

Müsabakayı Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, İlçe Emniyet Müdürü Turgut Yazar, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Murat Baboğlu, AKP Dilovası İlçe İlhan Yıldırım, Diliskelesi Mahallesi Muhtarı ve AKP Dilovası Belediye Başkan aday adayı Mehmet Özay, Gebzespor Başkanı Resul Tat da izledi.

diliskelesi-9.jpg

Ev sahibinde teknik direktör Mehmet Yılmaz’ın nazik eşi Çiğdem Yılmaz ve yardımcı antrenör Yavuz Selimoğlu’nun nazik eşi Buse Selimoğlu;

diliskelesi-10.jpg

Konuk ekipte futbolcu Eser Berk Ulaş’ın İstanbul Gaziosmanpaşa’da oturan ailesi; Türkiye Spor Yazarları Derneği’nde müdür olarak görev yapan babası Erhan Ulaş, annesi Naile Ulaş ve kız kardeşi Tuana Ulaş da maçı izledi. Ulaş Ailesi de protokol tribününde ağırlandı.

diliskelesi-11.jpg

Saha içi ve dışında dostane geçen maçın sonunda Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve Diliskelesispor Başkanı Sinan Yaşar konuk ekibin soyunma odasına gitti. Mağlubiyetten ötürü teselli eden sözler sarf eden Şayir özetle, “Futbol bu. Biri kazanacak, diğeri kaybedecek. Keşan’daki maçı da siz alırsınız” dedi.

diliskelesi-12.jpg

Başkan Şayir; Keşanspor Başkanı Nehir Gergin ve yönetim kurulu üyeleri Uğurcan Urgan ve Arif Kaya,

diliskelesi-13.jpg

Teknik Direktör İsmet Çelen ile teknik heyetten Cihan Yeşilırmak ve Süleyman Orlay’ı,

diliskelesi-14.jpg

Keşansporlu futbolcuları Meram Restaurant’ta dostluk yemeğinde ağırlayıp uğurladı.

DİLİSKELESİSPOR 2 – 1 KEŞANSPOR

Stat: Şehit Nihat Karadaş

Hakemler: Orhan Güngör – Gülay Elitok – Umut Kaptan / Keman Erol

DİLİSKELESİSPOR: Emre Yılmazer, Cebrail Serçek, Alperen Can (Dk.63 Salih Gevençli), Selcan Pekkanlı, Gürol Karataş, Yusuf Kaan Kara, Görkem Akıllı (Dk.63 İbrahim Arda), Yasin Bayram, Emre Yılmaz (Dk56 Mücahid Çakmak), Eren Bölükbaş (Dk.77 Abdülbaki Kılıç), Tunahan Nazlı (Dk.77 Yunus Emre Yılmaz)

Teknik Direktör: Mehmet Yılmaz

KEŞANSPOR: Ahmet Önal, Sadullah Burak Toprak (Dk.46 Nihat Eriş), Altunay Kaldı, Eser Berk Ulaş, Müslüm Aydoğan (Dk.76 Gürkan Şentürk), Furkan Güneyli, Batuhan Kayıkçı, Semih Kahraman (Dk.82 Mikail Serhat Esenlik), Eren Daniş, Mustafa Yüksel (Dk.46 Ramazan Akarsu), Gökhan Ayaş (Dk.76 Çağrı Karabey)

Teknik Direktör: İsmet Çelen

GOLLER: Dk.43 Cebrail Serçek, Dk.79 Mücahid Çakmak (Diliskelesispor) Dk.86 Çağrı Karabey (Keşanspor)

BAL 2’nci Grup

**

BAL 2’NCİ GRUP PUAN CETVELİ

TAKIMLAR O G B M A Y P

Feriköyspor 4 3 1 0 11 4 10

Gebzespor 3 3 0 0 4 0 9

İFA Spor 4 3 0 1 7 4 9

Kullar 1975 Spor 3 2 1 0 4 0 7

Kapaklıspor 4 2 1 1 7 6 7

Çorluspor 1947 4 2 0 2 12 4 6

Keşanspor 4 2 0 2 8 4 6

Diliskelesispor 3 2 0 1 3 2 6

Taçspor 4 2 0 2 2 3 6

Gölcükspor 3 1 1 1 3 2 4

Lüleburgazspor 4 1 1 2 5 13 4

Uzunköprüspor 4 1 0 3 3 5 3

Sarayspor 1953 4 0 2 2 3 7 2

Yuvacıkspor 4 0 1 3 2 7 1

Babaeskispor 4 0 0 4 1 14 0

TOPLU SONUÇLAR

Diliskelesispor – Keşanspor: 2 – 1, Yuvacıkspor – Feriköyspor: 2 - 2, İFA Spor – Taçspor: 1 - 0, Uzunköprüspor – Gölcükspor: 2 - 1, Çorluspor 1947 – Lüleburgazspor: 9 - 0, Sarayspor 1953 – Kullar 1975 Spor: 0 - 3, Babaeskispor – Kapaklıspor: 0 - 1

Gebzespor (BAY)

08 KASIM ÇARŞAMBA

Keşanspor – Gebzespor, Feriköyspor – Diliskelesispor, Gölcükspor – Sarayspor 1953, Lüleburgazspor – Yuvacıkspor, Kapaklıspor – Çorluspor 1947, Kullar 1975 Spor – İFA Spor, Taçspor – Babaeskispor.

Uzunköprüspor (BAY)

DAKİKA DAKİKA MAÇIN HİKAYESİ…

Saha içinden detaylarıyla…

Yarın

Haber merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.