Diliskelesi deplasmanda ilk  üç puanı üçüncüde arayacak

Diliskelesi deplasmanda ilk üç puanı üçüncüde arayacak

Bölgesel Amatör Lig’de ilk sezonunu yaşayan Diliskelesispor ilk iki deplasmanında puansız dönmüştü. Mavi beyazlılar ilk galibiyet ve üç puanı üçüncü deplasmanında, Kapaklıspor karşısında arayacak

Bölgesel Amatör Lig’de ilk defa mücadele eden, evinde oynadığı üç maçta puan kaybetmezken deplasmandaki iki maçından puansız dönen Diliskelesispor, üçüncü deplasmanında, ‘Şeytanın bacağını kırmak’ istiyor. Mavi beyazlılar ligin güçlü ekiplerinden Tekirdağ temsilcisi Kapaklıspor’a konuk olacak. Maçtan galip ayrılan ekip önümüzdeki haftalarda zirve fırsatı için de hesap kitap yapmaya çalışacak.

MEHMET YILMAZ YİNE TRİBÜNDE

Temsilcimizde, takımda sakat ve cezalı futbolcu yok. Feriköyspor deplasmanında hakeme tepkisinden ötürü üç maç ceza alan Teknik Direktör Mehmet Yılmaz, cezasının ikinci dilimini Kapaklıspor maçında ödeyecek ve yine kulübede olacak. Yardımcı antrenör Yavuz Selimoğlu’nun ise bir maç olan cezasını geçen hafta Lüleburgazspor maçında ödedi.

Mavi beyazlılar zorlu deplasman için yarın öğlen saatlerinde yola çıkacak. Gece Çerkezköy’de bir otelde konakladıktan sonra maç günü Çerkezköy’ün komşu ilçesi Kapaklı’ya hareket edecek.

DÜZCE DÖRTLÜSÜ YÖNETECEK

905.jpg

Kapaklı İlçe Stadı’nda pazar günü saat 14.00’te başlayacak maçı Düzce Bölgesi hakemi Adem Güneş yönetecek. Güneş’in yardımcılıklarını yine Düzce Bölgesi’nden Ömer Koç ve Uğur Çelik yapacak. Dördüncü hakem Umut Özdemir.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.