Dilek Taşı nerede çekiliyor? Dilek Taşı'nın oyuncu kadrosunda kim var? Dilek Taşı dizisinin konusu

Dilek Taşı nerede çekiliyor? Dilek Taşı'nın oyuncu kadrosunda kim var? Dilek Taşı dizisinin konusu

Uzun süreden bu yana fragmanları yayınlanan ve bir çok kişinin merakla beklediği Dilek Taşı Dizisi bu akşam Kanal D ekranlarında vizyona girdi. Dizi yayına girmeden pek çok kişi inetrenet arama motorlarında “Dilek Taşı dizisi nerede çekiliyor?”, “Dilek Taşı Gerçek Hikaye mi?”, Filek Taşı dizisinde kimler oynuyor” gibi sorular ile aramalar yapıyor. İşte ilk bölümü bu akşam Kanal D ekranlarında yayına giren Dilek Taşı dizisine dair bütün detaylar...

KİMLER ROL ALIYOR?

Merakla beklenen Dilek Taşı Dizisi, 1980 yıllarında yaşanan bir hikayeyi konu alıyor Dizinin ana kadrosunda Hazal Subaşı, Salih Bademci ve Ozan Dolunay'ın yanı sıra Perihan Savaş rol alıyor. Başlamadan yayına giren fragmanlar ile büyük beğeni kazanan dizinin konusu, oyuncu kadrosu ve karakterler merak ediliyor. Peki Dilek Taşı dizisi nerede çekiliyor, dizi uyarlama mı, gerçek bir hikaye mi?

GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR

Fragmanları büyük beğeni toplayan ve merakla beklenen Dilek Taşı dizisi bu akşam ilk bölüm ile görücüye çıkıyor. Kanal D'nin bu sezonki en iddialı yapımları arasında yer alan dizinin başrollerinde usta oyuncular Salih Bademci, Hazal Subaşı, Perihan Savaş ve Ozan Dolunay gibi isimler yer alırken çekimlerin büyük kısmı İstanbul'un çeşitli semtlerinde kurulan platolarda çekiliyor.Kanal D ekranında bu akşam ilk bölüm ile izleyici karşısına çıkacak olan Dilek Taşı dizisi 1980 yıllarında yaşanan bir hikayeyi konu alıyor.

DİLEK TAŞI DİZİSİ KONUSU

Mustafa, karısı Canan ve kızı Cemre’yle İstanbul’un gecekondu mahallesinde hayatını sürdürmeye çalışan otuzlu yaşlarının başında bir adamdır. Karısı Canan amansız bir hastalığın pençesindedir. İyileşmesi için acilen ameliyat olması gerekmektedir. Mustafa ise parayı nasıl bulacağını bilemiyordur. Çalıştığı fabrika lokavttan dolayı uzun süredir kapalıdır. Fakat Mustafa ameliyat için gereken parayı bir şekilde bulmak zorundadır. O güne kadar kimsenin önünde boyun eğmemiş, onuru, haysiyeti için yaşamıştır Mustafa. Fakat şimdi yardım istemekten başka çaresi yoktur. Fabrikanın sahibi Yakup Bey’i bulup aylardır ödenmeyen maaşlarını istemek için yola çıkar. Parayı alıp karısını ameliyat ettirecektir. Ancak o gün yaşananlar Mustafa’nın ve kızı Cemre’nin bütün hayatını kökünden değiştirecektir.

DİLEK TAŞI OYUNCULARI

Salih Bademci-Mustafa Yılmaz

Ozan Dolunay-Kenan Şanlı

Özge Özberk-Rüçhan Rona

Hazal Subaşı-Figen Kutlu

Perihan Savaş-Macide Rona

Teoman Kumbaracıbaşı-Aras Rona

Elif Doğan-Sevda Rona

Lena Naz Kalaycı-Cemre Yılmaz

Ömer Toprak Yılmaz- Sinan Rona

Çiçek Dilligil-Asuman Kutlu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.