Dilek Alp dünyanın en büyük yönetim organizasyon ekibinde

Dilek Alp dünyanın en büyük yönetim organizasyon ekibinde

Gazetemiz köşe yazarlarından, Birleşmiş Milletler gönüllü eğitmenlerinden Dilek Alp dünyadaki en büyük yerel ve bölgesel yönetim organizasyonu olarak bilinen UCLG ekibine girdi. Alp ekibe girişini birikiyorum.net’teki yorumundan duyurdu

Uzun yıllar Birleşmiş Milletler’de gönüllü eğitmenlik yapan gazetemiz köşe yazarlarından Dilek Alp, dünyadaki en büyük yerel ve bölgesel yönetim organizasyonu olarak bilinen UCLG ekibine girdi.

dilek-alp-2.png

Gazetemizin yanı sıra İlknur Boztaş Karabıyık’a ait birikiyorum.net  sitesinde yorumları yer alan Alp ULCG ekibinde yer aldığını da, “Barselona’dan bildiriyorum” başlıklı yorumunda duyurdu:

“Son üç aydır usul usul yaptığımız görüşmeler devam ediyordu organizasyonun kollarından biri ile. UCLG  (United Cities and Local Governments - Dünya Birleşik Şehirler ve Yerel Yönetimler Örgütü ) dünyadaki en büyük yerel ve bölgesel yönetim organizasyonu olarak bilinir. Büyük şehirlerin yerel yönetimlerinin seslerini duyurmak ve onların savunuculuğunu yapmak, güçlendirecek projeler sunmak üzere ortak bir havuz yaratır. Genelde güçlendirilen sesler uluslararası düzeyde olması cazibesini artırır. Eğitim yoluyla öğrenme kültürünü de geliştirerek uluslararası işbirliğe dahil olur. Her yerel yönetimin önce yerel sonra ulusal düzeyde bir hikâye yaratmasına imkân yaratır…”

Yorumun tamamı için

https://birikiyorum.net/barcelonadan-bildiriyorum/?fbclid=IwAR0vd2zxDb52o-44L22FeomgJEW_h6CVuVwQBREzzZnDzV_0ynIXuxhS9H4

 

dilek-alp-3-001.jpg

 

Dilek Alp, Birleşmiş Milletler UCLG’de  Kültür Başkentleri Konseyi, yerel yönetimler kalkınma programında Kent Kültürünü Geliştirmeden Sorumlu uzman mühendis olarak görev yapacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum