Didimli Didim’i Didim zeytinyağını sevdirdi

Didimli Didim’i Didim zeytinyağını sevdirdi

Ramazan Dağcı, Didim’e Türk Metal’in organizasyonuyla eşi ve çocuklarından üçüyle, eğitim ve tatil için geldi. Otelden çıkmadı: “Otel çalışanları Didimli, insandan sebep Didim’i sevdim. Zeytinyağı yemezdim. Burada sevdim. Şimdi eve getirtiyorum" dedi

 

23-bana-seni-gerek-seni.jpg

Demedim mi Didim Diye

Aktan USLU

23 – Bana seni gerek seni

 **

 

 

** Pimsa Otomotiv çalışanı Ramazan Dağcı, Didim’e sendikası Türk Metal’in organizasyonuyla eşi ve çocuklarından üçüyle, eğitim ve tatil için geldi

 

** Otelden çıkmadı ama, “Otel çalışanları Didimli, insandan sebep Didim’i sevdim. Zeytinyağı yemezdim. Burada sevdim. Şimdi eve getirtiyorum” dedi

 aile-1-005.jpg

Başlangıcından bugüne dün itibariyle bir gün aksattığımız dizimizin önümüzdeki birkaç bölümünde Didim’e tatile giden Gebzeliler’in görüşlerine yer vereceğiz. Gebzeliler’de de ağırlığı, Türk Metal Sendikası’nın Didim’deki otellerinde konaklayan sendika üyeleri oluşturacak.

 

aile-3-002.jpg

Pimsa Otomotiv çalışanı 44 yaşındaki Ramazan Dağcı, Didim’e eşi Mevlüde Hanım; çocuklarından 15 yaşındaki Beyza ve 9 yaşındaki ikizler Ali Hamza ve Sıla Havza ile geldi. Çiftin diğer kızları Minal ve Rümeysa iş konumlarından ötürü gelemedi.

10 ÜZERİNDEN 10 PUAN

 

aile-5.jpg

Konakladıkları Türk Metal tesislerinin her türlü ihtiyaçlarını gidermesinden ötürü dışarı çıkma gereği duymadıklarını kaydeden Dağcı, Didim değerlendirmesini önce Didimli üzerinden yaptı: “Didim’in havası, denizi mükemmel. Otel çalışanları Didimli. Çok sıcakkanlı, çalışkan insanlar. 10 üzerinden 10 puan veririm. Ondan sebep ileride emekliye ayrıldığımda veya sendikada organizasyonu hariç tatile çıkabilecek olsam Didim’i kesinlikle tercih ederim” dedi.

 

ÇOK GÜZEL EĞLENDİK

Yine insanı merkeze alarak yaptığı değerlendirmede Didimliler tarafından hazırlanan programlarda eğlendiklerini kaydeden Dağcı, “Didim zeytinyağı deneyimini de edinen Dağcı, “Ben önceden hiç zeytinyağlı yemek yemezdim. Ancak burada yediğim mükemmeldi. Şimdi arkadaşlar aracılığı ile temas kurduk. Evimizin zeytinyağını Didim’den getirtiyoruz” dedi.

 

**

 

Bodrum güzel ama pahalı

 

dagci-hafif.jpg

Yaz tatilini genelde memleketleri Samsun’da değerlendirdiklerini, 5-6 yılda bir çıkabildikleri tatillerde bugüne kadar Bodrum ve Antalya’ya gittiklerini kaydeden Dağcı, “Bodrum’da arkadaş yanındaydık, konaklama bedeli vermedik. Ancak basına yansıdığı kadar var. Fiyatladı çok pahalı. Ekonomik olarak bizi aşar. Bir daha gideceğimizi sanmıyorum ama pahalılığı hariç çok güzel bir şehir. Bütçeniz uygunsa çok güzel, gidilir bir yer” dedi.

 Antalya’ya da gittiğini, yeme içme ihtiyacını farklı giderdikleri için fiyatlarına dair değerlendirmede bulunamayacağını kaydeden Dağcı, “Çevresel olarak çok güzel. Denizi güzel. İnsanları ılımlı, Akdeniz sıcaklığı var. Gezdik, araç kiraladık. Kesinlikle tavsiye ederim”! dedi.

**

O eğitimi hiçbir

tatile değişmem

 

Dağcı söyleşimizin başında Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrül Kavlak’a sendika üyeleri için kazandırdıkları tesislerden; Gebze Şube Başkanı Mustafa Teke ve baştemsilci Mehmet Uyanmaz’a imkanı sunmasından, Pimsa Otomotiv Genel Müdürü Serdar Sezer’e yaklaşımından ötürü teşekkür etti:

“10 yıldır çalışıyorum. 7 yıldır Türk Metal’e üyeyim. Bu 7 yıl içinde hayatıma çok rengarenk şeyler katıldı. Sendikaya üye olduktan 2-3 sene sonra önce Antalya, Kemer’de ardından Bodrum’da eğitim fevkalade güzeldi. Şube başkanımdan Ankara’da eğitim istemiştim. Bonkör davrandı. Eşli olarak Bodrum’u sundu.  

Tatili, gezmeyi, denizi, havuzu bir kenara bıraktım. Eğitimden aldığım hazzı hiçbir şeye değişemem. İletişim Uzmanı Binnur Edisan’dan aile ve çocuk gelişimi eğitimi aldım. Çok faydasını göreceğime inanıyorum.”

 teke-hafif.jpg 

Ramazan Dağcı; Türk Metal Gebze Şube Başkanı Mustafa Teke, Pimsa Otomotiv Baştemsilcisi Mehmet Uyanmaz ve mesai arkadaşı Gökhan Ataş ile. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.