''Devrim Yasalarına saldırıyorlar''

''Devrim Yasalarına saldırıyorlar''

 Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Kocaeli Şubesi’nin haftalık yönetim kurulu ve basın toplantısı önceki akşam dernek binasında gerçekleşti....

 

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Kocaeli Şubesi’nin haftalık yönetim kurulu ve basın toplantısı önceki akşam dernek binasında gerçekleşti. Türkiye Cumhuriyet’i, halkla verilen Kurtuluş Savaşı sonunda bir Devrim ile kuruldu diyen, ADD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Küpçü,  “Bu devrimin lideri Mustafa Kemal Atatürk’tür. Mustafa Kemal, Türkiye Cumhuriyet’ini, bu onurlu Kurtuluş Savaşı’nı veren atalarımızın ve onlardan sonra bu topraklarda yaşayacak olan kuşakların insanca, onurlu kula kul olmadan yaşamasını istiyordu. Hedefi, ekonomik, sosyal ve kültürel alanda gelişmiş, kimseye boyun eğmeyecek onurlu insanların yaşadığı bir ulus devletti. Bu ulus devletin temel harcı da ‘Devrim Yasaları’ ile atıldı” dedi.

CUMHURİYET’İ KORUMAYA DAVET EDİYORUZ

 

Küpçü; “Bu yasaların değiştirilmesi mümkün değildir. Değiştirilmeye teşebbüs edilmesi karşı devrim olayıdır” dedi. Günümüzde devrim yasalarının bozulması ve değiştirilmesi için açıkça çaba gösterenlere, Eğitim Birliğini bozmaya, tekke ve zaviyeleri yeniden açmaya, Türk Harflerinin kabulünü bir hıyanet gibi göstermeye, resmi nikâh yerine imam nikahı ile yaşamaya özendirmeye ve alenen Mustafa Kemal Atatürk’e ve devrimlerine saldırmaya çalışanlara tanık oluyoruz diyen Mustafa Küpçü; “ Türk halkını bu karanlık eylemlerin farkına varmaya, Cumhuriyet’in Savcılarını da Anayasamız da yer alan Cumhuriyet’in temel niteliklerini ve devrim yasalarını yıkmaya çalışan karşı devrimcilere karşı Cumhuriyet’i korumaya davet ediyoruz “ dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.