Devlet Bahçeli’den Saffet Sancaklı’ya cevap

Devlet Bahçeli’den Saffet Sancaklı’ya cevap

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, AK Parti’nin MHP’ye belediye vermemesi halinde seçim çalışmalarına katılmayacağını söyleyen MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı ile ilgili gazetecilerin sorduğu soruya dikkat çeken bir cevap verdi.

MHP Lideri Devlet Bahçeli, basın mensuplarının MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı ile ilgili sorusuna cevap verdi.

BENİ SEÇİM ÇALIŞMALARINDA GÖREMEZLER
MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, AK Parti’nin MHP’ye bu dönemde en azından bir belediye vermemeleri halinde seçim çalışmalarında Kocaeli’de yer almayacağını vurgulayarak, şu açıklamayı yapmıştı: “Bu dönem MHP’ye en azından bir belediye vermezlerse, beni seçim sürecinde ve seçim çalışmalarında Kocaeli’de göremezler. Tabanımız bunu anlar. Bunu çok iyi anlayacak olan teşkilatlarımız emin olun sahada olmayacaktır. Cumhur ittifakı Kocaeli’de en az 4-5 belediyeyi kaybeder. Bu sefer umdukları gibi olmaz.”

TERCİH KENDİSİNİNDİR!
Türkgün Gazetesi'nde yer alan habere göre MHP Lideri Bahçeli de Sancaklı’nın Kocaeli'de MHP'ye belediye verilmezse çalışmayacağı açıklamaları ile ilgili bir gazetecinin kendisine sorduğu soruya, “Futbol hayatında 3 büyük kulüpte oynama geleneğini siyasette de mi sürdürmek istiyor? Tercih kendisinindir!” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.