Deva’dan yeni eğitim öğretim dönemine ilişkin mesaj

Deva’dan yeni eğitim öğretim dönemine ilişkin mesaj

Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanlığı Eğitim Politikaları Başkanı Gökmen Kaplan bugün başlayacak Eğitim ve Öğretim yılı ile ilgili bir mesaj yayınladı.

Gökmen Kaplan yayınladığı mesajda, “Kıymetli velilerimiz, sevgili öğrencilerimiz ve muhterem eğitimcilerimiz; yaz tatili sebebiyle ayrı kaldığınız okulunuza ve arkadaşlarınıza 12 Eylül Pazartesi günü kavuşuyorsunuz. Ülkemizin gelişmesi ve dünya ile her türlü alan da rekabet edebilmesi; sizlerin çok daha düzgün şartlar da eğitim ve öğretim hayatınıza devam etmesiyle yakından ilgilidir. Bizlerin en büyük hedefi tüm öğrencilerimizi iyi bir birey olma bilincine sevk eden, onların yurttaş olarak ülkesine ve milletine faydalı olma gayesiyle yetişmelerini sağlayacak bir eğitim sistemidir. Son 10 yılda hiçbir öğrenci başladığı müfredatla okulunu bitirememiştir. Kendi ana dilinde aldığı eğitimi anlamada dünyada 44’üncü olan bir eğitim sistemiyle biz dünyanın ilk 10 ekonomisi arasına asla giremeyiz.

 

“ÜLKEMİZİN BÜTÜN PROBLEMLERİNİ BİLİYORUZ”

Bin bir zorlukla da eğittiğimiz gençlerimiz ise geleceğini yurt dışına çıkarak planlamak istiyor. Bu Türkiye gibi büyük bir ülkenin sürdürebileceği bir durum değildir. Bu itibarla, eğitim deyince aklına tablet ya da akıllı tahta gelmeyen, her çocuğun yeteneğine ve becerisine göre eğitim hayatını yönlendireceği bir yönetim tarzı ve bakış açısı sağlamak bu ülkenin yöneticilerinin asli görevi olmalıdır.  Deva Partimizin iktidarında eğitim başta olmak üzere ülkemizin bütün problemlerini biliyoruz ve çözümlerimiz hazırdır. İnsan onuruna yakışır bir ülkede yaşamak ülkemizin her bir ferdinin en doğal hakkıdır. İnşallah el birliği ile ekonomisiyle güçlü, eğitim sistemiyle dünyaya örnek bir ülkeyi hep birlikte inşaa edeceğiz. Bu düşüncelerle 2022-2023 eğitim öğretim yılının ülkemize hayırlı olması temennisiyle, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz başta olmak üzere tüm eğitim camiasına başarılar diliyorum” dedi.

Haber: Aleyna SEVENCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.